رئیس سلامت محیط وزارت بهداشت اعلا‌م کرد:

برخورد با عرضه قلیان ‌اکسیژنی‌

گروه جامعه: رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، با رد ادعای «میراث فرهنگی بودن قلیان» تاکید کرد: با عرضه قلیان‌ اکسیژنی هم برخورد می‌کنیم. مصطفی غفاری در گفتگو با ایسنا، چنین اظهاراتی را بی‌پایه و اساس خواند و در خصوص اظهارات برخی از مسوولان در مورد توزیع و جایگزینی قلیان اکسیژنی به جای قلیان‌های سنتی تصریح کرد: عرضه قلیان اکسیژنی غیرقانونی است و وزارت بهداشت با آن به شدت برخورد می‌کند.
کد خبر: ۱۶۹۰۱۲
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت همچنین در پاسخ به این ادعا که قلیان اکسیژنی کارکرد درمانی دارد، خاطرنشان کرد: اکسیژن درمانی تنها باید زیر نظر پزشک متخصص انجام شود و کارکرد قلیان اکسیژنی به عنوان وسیله درمانی هنوز تایید نشده است.

غفاری در این زمینه از کسانی که مدعی کارکرد اکسیژن درمانی این وسیله هستند خواست تا مرجع موثق خود را در این رابطه معرفی کنند. وی گفت: اکسیژن تنفسی با اکسیژنی که به طور مصنوعی به بدن وارد می‌شود تفاوت زیادی دارد و حتی در مواردی وارد کردن اکسیژن به بدن مشکلاتی را به همراه دارد. رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تاکید کرد: اکسیژن ماده‌ای درمانی است بنابراین اگر سازندگان دستگاه قلیان اکسیژنی مدعی اکسیژن‌تراپی هستند باید مجوزهای لازم را از وزارت بهداشت دریافت کنند که تاکنون چنین امری صورت نگرفته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها