گروگانگیری یک کودک برای طلب 50 هزار تومانی‌

گروه حوادث: زن جوانی که در اصفهان به دلیل بیماری روحی روانی و با انگیزه پیدا کردن یکی از دوستان بدهکارش، کودکی را ربوده بود، با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی استان اصفهان دستگیر و کودک ربوده شده تحویل خانواده‌اش شد. سرهنگ حسین حسین‌زاده، رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان در توضیح این ماجرا به «جام‌جم» گفت: با اطلاع از ربوده شدن کودک 5 ساله‌ای به نام معین از مقابل منزل عمه‌اش توسط یک زن در یکی از محله‌های اصفهان، کارآگاهان پلیس بلافاصله وارد عمل شدند.
کد خبر: ۱۶۷۵۵۶

 در تحقیقات محلی از همسایگان، یکی از آنها عنوان کرد، ساعتی قبل از حادثه زنی به نام ساناز به در منزلشان مراجعه و تهدید کرد در صورتی که شماره تلفن و یا نشانی زن عمویشان را که از دوستان او محسوب می‌شود ندهند، یک کودک این خانواده را با خود به گروگان خواهد برد.

به دنبال این گزارش، بلافاصله جستجو برای دستگیری زن مجرم آغاز شد که در این مرحله پدر ساناز عنوان کرد که 2 سال پیش در پی جدایی از همسرش، ساناز از خانه فرار کرده و اکنون از محل زندگی او خبری ندارد. یک روز بعد با تلاش و ردگیری دقیق کارآگاهان، مشخص شد زن آدم‌ربا با تهیه مبلغی پول به سمت قم و تهران حرکت کرده است.
سرهنگ حسین‌زاده افزود: در این هنگام ساناز با تماس تلفنی بار دیگر تهدید می‌کند در صورتی که نشانی دوست بدهکار خود را به دست نیاورد، به اذیت و آزار کودک خواهد پرداخت. لذا با کسب اطلاعات از منابع، یک تیم از کارآگاهان به تهران اعزام شدند و با تحقیقات گسترده، پس از تلاش فراوان توانستند ساناز را به همراه کودک خردسال پیدا کنند.

با دستگیری زن کودک‌ربا، وی در بازجویی‌ها عنوان کرد به قصد پیدا کردن یکی از دوستانش که 53 هزار تومان از او طلب داشته است، به در منزل یکی از اقوام آنها  رفته و چون او را پیدا نکرده، بدون انگیزه خاص و یا خصومت شخصی، به دلیل بیماری روحی  روانی و رسیدن به پول خود، کودک را ربوده است. این متهم با صدور قرار تحویل مقامات قضایی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها