حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
سهراب بهلولی قشقائی در گفتگو با فارس ، اظهار داشت: براساس آخرین رایزنیها و اقدامات انجام شده، 300 میلیون دلار توسط بانک ملت در قالب تسهیلات برای توسعه فازهای 17 و 18 پارس جنوبی اختصاص یافته است.
وی افزود: از حساب ذخیره ارزی نیز 300 میلیون دلار دیگر برای این امر اختصاص یافت که در مجموع 600 میلیون دلار برای توسعه این فازها اخذ شده است.
به گفته وی بازپرداخت این تسهیلات توسط شرکت ملی نفت تعهد شده که در مورد تسهیلات دریافت شده از حساب ذخیره ارزی، دوره بازپرداخت طولانی مدت است.
مجری فازهای 17 و 18 پارس جنوبی در ادامه با اشاره به تمایل چند کشور مشتری خارجی برای حضور در این دو فاز تصریح کرد: یک کنسرسیوم متشکل از سه کشور آلمان - سوئیس - چین برای فاینانس 4 میلیارد یوروئی این فازها اعلام آمادگی کردهاند.
وی گفت: امیدواریم تا پایان ماه مارس یا آوریل به نتایج مشخصتری در این زمینه برسیم. هماکنون نیز این کنسرسیوم حاضر شده با 500 میلیون یورو کار را آغاز کند.
به گفته وی، از طرف ما نیز این پیشنهاد منطقی و مناسب ارزیابی میشود.
بهلولی افزود: این حجم تقبل فاینانس هم برای بخش خشکی و هم دریایی این فازها است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....