زاکانی: اتحاد حداکثری در جبهه اصولگرایان وجود دارد

عضو شورای مرکزی جبهه متحد در چهارمین نشست خبری جبهه متحد اصولگرایان در روز گذشته با دفاع از عملکرد اقتصادی مجلس هفتم گفت : جلوگیری از آزادسازی عرضه سوخت و کنترل نرخ تورم ، تصویب سیاست های اصل 44قانون اساسی و تبصره 13بودجه سال 1386از جمله مصوبات کلیدی مجلس هفتم بود که اجرایی شدن این مصوبات را در مجلس هشتم پیگیری خواهیم کرد.
کد خبر: ۱۶۲۱۱۳

به گزارش خبرنگار جام جم ،علیرضا زاکانی درخصوص اختلاف و انشعاب بین جریان اصولگرا گفت : جبهه متحد از ابتدای تشکیل هرگز این ادعا را نداشته که همه جریان های اصولگرا در آن حضور دارند، اما نکته قابل توجه این است که اتحاد حداکثری وجود دارد و روز به روز برای گسترش آن تلاش می شود که مابقی مسائل مربوط به اختلاف سلایق است .وی افزود: وضعیت فعلی اصولگرایان از دوره های گذشته بسیار مطلوبتر است.

رقابت برای مجلس هشتم بسیار جدی و پرشور است

دبیر اجرایی جبهه متحد اصولگرایان نیز گفت : با تلاش هیات های اجرایی ، نظارت و شورای نگهبان در بررسی صلاحیت ها، تمام گروه های سیاسی با داشتن نامزدهای مورد نظر خود می توانند به رقابت بسیار جدی و پرشور بپردازند. شهاب الدین صدر با اشاره به این که نیروهای جبهه متحد نباید به فهرست جریان های اصولگرایی که حرکت موازی با جبهه متحد دارند، وارد شوند، بر ارائه فهرست واحد از سوی جبهه متحد تاکید کرد و افزود: به منظور یکپارچگی و وحدت بیشتر و همچنین جلوگیری از ابهام در بین مردم ، شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان قانونی را وضع کرد که نامزدهای جبهه تنها حق حضور در لیست این جبهه را دارند.

صدر بر عدم وجود هرگونه انشعاب و اختلاف در بین اعضاء جبهه متحد اصولگرایان ، تاکید کرد و افزود: در بین جریان های اصولگرا اختلاف نظری وجود ندارد.

زارعی: احتمال هرگونه فرصت طلبی باید از بین برود

علی اصغر زارعی در این نشست خبری با تاکید بر این که مصلحت اصولگرایان بر این است که با فهرست واحد در انتخابات مجلس هشتم شرکت کنند، افزود: باید با هماهنگی و وحدت کامل احتمال هرگونه فرصت طلبی را برای گروه های رقیب از بین ببریم .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها