معاون فرهنگی سازمان بسیج اساتید کشور تأکید کرد

بازنمایی رشادت‌های مردم غیور جنوب و مرزداران تنگه هرمز در قاب رسانه ملی

معاون فرهنگی سازمان بسیج اساتید کشور و عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور تهران با بیان اینکه در ارزیابی کلی، رسانه ملی مسیر رو به رشدی را سپری کرده است. اگرچه این به معنای نادیده گرفتن کاستی‌ها نیست، گفت: در پوشش رخدادهای بحرانی اخیر و همچنین روایتگری از حماسه‌ها، بازنمایی رشادت‌های مردم غیور خطه جنوب و مرزداران تنگه هرمز که همواره صمیمانه به ایستادگی‌شان درود می‌فرستیم، به‌درستی صورت گرفت.
کد خبر: ۱۵۶۹۲۷۸

بازنمایی رشادت‌های مردم غیور جنوب و مرزداران تنگه هرمز در قاب رسانه ملی

 

جام جم آنلاین - به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، قاسم جعفری درخصوص موضوع تحول رسانه ملی بیان کرد: عنوان تحول به‌خودی‌خود مقوله‌ای بسیار ارزشمند است. در آموزه‌های دینی ما آمده است «مَنِ استَوی یَوماهُ فَهُوَ مَغبون»، یعنی هر کس دو روزش یکسان باشد، زیان‌کار است. این مفهوم حتی در زندگی فردی دلالت بر غبن و زیان فاحش دارد. بنابراین در ساحت اداره کشور، حکمرانی و مدیریت در سطوح مختلف نیز ضرورتاً باید حرکتی مستمر به‌سوی تکامل و تعالی وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: تدوین یک نقشه راه که مشخص کند از چه نقطه‌ای آغاز کرده‌ایم و به کجا باید رهسپار شویم، گامی‌بنیادین و سنجیده است. علاوه بر این، مردمی‌سازی رسانه ملی و بسط مشارکت آحاد ملت در سازمان صداوسیما اهمیت شایانی دارد. همین که مردم احساس کنند رسانه ملی متعلق به خود آن‌هاست، نیازمند تغییرات و تحولاتی بود که در دوره تحول صداوسیما محقق شد.

معاون فرهنگی سازمان بسیج اساتید کشور اظهار کرد: نباید سازوکار رسانه ملی به شکلی باشد که برای افرادی هزینه گزاف صرف شود و در قالب تلویزیون و رادیو شهرت یابند، اما همین افراد به‌جای خادمی‌برای منافع ملت، در برابر مصالح کشور صف‌آرایی کنند. مبنای کار رسانه ملی باید بر این باشد که اگر کسی به شهرت و مرجعیتی دست می‌یابد، در خدمت مرزوبوم، منافع جمعی و ایران عزیز قرار بگیرد. 

جعفری ضمن اشاره به پویش ملی «ایران جان» افزود: هفته‌های فرهنگی مرتبط با «ایران جان» و بازنمایی عدالت‌گسترانه مناطق مختلف کشور، در زمره اقدامات بسیار برجسته دوران تحول رسانه ملی محسوب می‌شود. در این راستا و برای تأثیرگذاری دوچندان چنین ابتکاراتی که در رسانه ملی انجام می‌شود، جامعه نخبگانی و دانشگاهی می‌توانند با ارائه پیشنهادهای کارشناسی، به ارتقای کیفی برنامه تحول یاری رسانند.

وی متذکر شد: به باور من، رسانه ملی کارآمدی و اثرگذاری خود را به‌خصوص با وقوع جنگ تحمیلی به اثبات رسانده است. در عرصه‌ای که امپراتوری‌های رسانه‌ای علیه ملت ایران روایت‌سازی می‌کنند و در پی القای انزوای جمهوری اسلامی هستند، رسانه ملی با اقتدار ایستاده و روایت مقاومت ملت ایران را انعکاس جهانی داده است. 

عضو هیئت‌علمی دانشگاه پیام نور تهران اضافه کرد: بارها در معادلات بین‌المللی دیده‌ایم که مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران مورد تأیید بسیاری از کشورهاست با این تمایز که ایران از جسارت و شجاعت لازم در برابر استکبار برخوردار است. ایستادگی رسانه ملی در تبیین این حقیقت، نشانه اثرگذاری آن است. خطاب به کسانی که مدعی فقدان مخاطب رسانه ملی هستند، باید گفت اگر این رسانه مخاطبی ندارد، دلیل این‌همه حساسیت، واکنش و هیاهو در برابر آن چیست؟!

معاون فرهنگی سازمان بسیج اساتید کشور عنوان کرد: رسانه ملی باید در جایگاهی خیرخواهانه و سازنده عمل کند به این معنا که در کنار بازتاب دستاوردها، نقدهای منصفانه و راهگشا را نیز به‌منظور پیشرفت امور مطرح سازد. 

وی بیان کرد: در ارزیابی کلی، رسانه ملی مسیر رو به رشدی را سپری کرده است. اگرچه این به معنای نادیده گرفتن کاستی‌ها نیست و در پاره‌ای از جزئیات برنامه‌ها می‌توان نقدهایی را وارد دانست. بااین‌حال، کارنامه سازمان صداوسیما نمره قبولی می‌گیرد، به‌ویژه در پوشش رخدادهای بحرانی اخیر نظیر شهادت رئیس‌جمهور دولت سیزدهم، انتخابات ریاست‌جمهوری، جنگ ۱۲روزه و جنگ رمضان که هنوز هم می‌توان گفت جریان دارد.

جعفری در گفت‌وگویی که هفته گذشته و در حاشیه بازدید از نمایشگاه «روایت تحول» با خبرنگار اداره‌کل روابط‌عمومی رسانه ملی داشت، عنوان کرد: همچنین پوشش خبری صداوسیما در روایتگری از حماسه‌ها، بازنمایی رشادت‌های مردم غیور خطه جنوب و مرزداران تنگه هرمز که همواره صمیمانه به ایستادگی‌شان درود می‌فرستیم، به‌درستی صورت گرفت و آمادگی و فداکاری جان‌برکفان میهن به نمایش درآمد. درنتیجه، رسانه ملی نمره قابل‌قبولی کسب می‌کند، مشروط بر اینکه همواره گوش شنوایی برای شنیدن نقدها و اعمال اصلاحات داشته باشد، چراکه ذات تحول واقعی، در شنیدن نقد نخبگان و حرکت مستمر به‌سوی اصلاح و ارتقا نهفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها