کاهش ۱۲ درصدی سرقت در چهارمحال‌وبختیاری

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌وبختیاری از کاهش ۱۲ درصدی وقوع سرقت، کاهش ۱۰۰ درصدی سرقت‌های مسلحانه و کاهش ۸۱ درصدی شرارت در استان طی یک سال گذشته خبر داد.
کد خبر: ۱۵۶۴۶۰۴

کاهش ۱۲ درصدی سرقت در چهارمحال‌وبختیاری

 

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به شرایط امنیتی کشور در یک سال گذشته، اظهار کرد: این مدت از سال‌های دشوار در حوزه امنیت بود و مجموعه دستگاه‌های مسئول، شورای تأمین و نیروهای انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی برای مدیریت شرایط و حفظ آرامش استان تلاش کردند.

 

ارژنگ با قدردانی از همراهی مردم و اصحاب رسانه، افزود: حضور و همراهی مردم در مقاطع مختلف و همچنین عملکرد رسانه‌ها در پوشش اخبار و پیگیری مطالبات، نقش مهمی در مدیریت شرایط استان داشت.

 

وی با اشاره به برگزاری جلسات شورای تأمین در استان، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۴ حدود ۵۶ جلسه شورای تأمین برگزار شد که بخش قابل توجهی از زمان مدیریت ارشد استان و مجموعه معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی به بررسی مسائل امنیتی و تصمیم‌گیری درباره موضوعات مرتبط اختصاص داشت.

 

ارژنگ گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه مجموعه دستگاه‌های انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی استان در قالب ساختارهای پیش‌بینی‌شده فعال بودند و با توجه به شرایط ایجادشده، قرارگاه فرهنگی و مدیریت و عملیات روانی تشکیل شد.

 

وی افزود: در این مدت بیش از ۱۵ جلسه در حوزه مدیریت فرهنگی و عملیات روانی برگزار و تلاش شد اطلاعات صحیح و به‌موقع، با رعایت ملاحظات امنیتی، در اختیار جامعه قرار گیرد.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌وبختیاری همچنین از پیگیری مستمر وضعیت نارضایتی‌های عمومی در استان خبر داد و بیان کرد: موضوعات و مطالبات مردم در حوزه‌های مختلف توسط دبیرخانه شورای تأمین جمع‌بندی و در جلسات تخصصی بررسی شد تا ضمن شناسایی مسائل، دستگاه‌های متولی نسبت به حل مشکلات و کاهش زمینه‌های نارضایتی مسئولیت‌پذیر باشند.

 

کاهش جرائم و  افزایش کشفیات

 

ارژنگ با ارائه گزارشی از وضعیت جرائم در استان گفت: طی یک سال گذشته وقوع سرقت در چهارمحال‌وبختیاری ۱۲ درصد کاهش یافته و میزان کشف سرقت نیز ۱۷ درصد افزایش داشته است.

 

وی ادامه داد: سرقت‌های مسلحانه ۱۰۰ درصد کاهش، شرارت ۸۱ درصد، قتل ۹ درصد، تجاوزات ۹۶ درصد و جرائم مالی ۲۶ درصد کاهش داشته است.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌وبختیاری همچنین از کاهش ۳۲ درصدی جرائم علنی و افزایش ۶ درصدی کشفیات مواد مخدر در استان خبر داد.

 

ارژنگ افزود: چهارمحال‌وبختیاری در ستاد اربعین رتبه برتر را کسب کرده و در حوزه کنترل، مدیریت و رسیدگی به نارضایتی‌های عمومی نیز بر اساس مکاتبات معاونت امنیتی وزارت کشور و شورای امنیت کشور، رتبه چهارم را به دست آورده است.

 

ثبت‌نام بیش از ۶ هزار داوطلب شوراها

 

وی درباره آخرین وضعیت انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز گفت: مقدمات برگزاری انتخابات آغاز شده بود، اما به دلیل شرایط جنگی، روند برگزاری انتخابات فعلاً متوقف شده و استان منتظر ابلاغیه‌های وزارت کشور است.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: در مرحله ثبت‌نام، یک‌هزار و ۸۰۰ نفر برای انتخابات شوراهای اسلامی شهر و چهار هزار و ۲۷۱ نفر برای انتخابات شوراهای اسلامی روستا ثبت‌نام کردند.

 

ارژنگ افزود: تعداد ثبت‌نام‌کنندگان در حوزه شوراهای شهری نسبت به دوره قبل ۱۵.۷ درصد و در حوزه شوراهای روستایی ۱۰.۵ درصد افزایش داشته است.

 

وی تأکید کرد: در صورت فراهم شدن شرایط برگزاری انتخابات، تلاش مجموعه مدیریت استان برگزاری انتخاباتی سالم، قانونی و با مشارکت حداکثری مردم خواهد بود.

 

برگزاری ۳۷ نشست با احزاب و گروه‌های سیاسی

 

ارژنگ با اشاره به تعامل با احزاب و گروه‌های سیاسی گفت: هفت نشست تخصصی با حضور استاندار و ۳۰ نشست نیز با حضور مجموعه معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی با احزاب برگزار شده است.

 

وی هدف از این نشست‌ها را بررسی دغدغه‌های احزاب و انتقال مسائل و مطالبات آنان به وزارت کشور عنوان کرد.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌وبختیاری همچنین از فعالیت کمیسیون‌های تخصصی اقوام، دانشجویی و کارگری ذیل شورای تأمین خبر داد و گفت: این کمیسیون‌ها با هدف بررسی مسائل و پیشگیری از بروز مشکلات در این حوزه‌ها فعال هستند.

 

پیگیری برگزاری کنگره شهدای استان

 

وی درباره کنگره شهدای چهارمحال‌وبختیاری نیز اظهار کرد: جلسات مربوط به برگزاری کنگره شهدا به صورت مستمر در حال برگزاری است و برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری این رویداد در شهریورماه دنبال می‌شود.

 

غربالگری سلامت روان ۴۰ هزار نفر

 

ارژنگ با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه اجتماعی، گفت: جلسات شورای اجتماعی و کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده به صورت مستمر برگزار می‌شود و موضوع آسیب‌های اجتماعی در این جلسات مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

وی یکی از مسائل جدی استان را موضوع خودکشی عنوان کرد و افزود: در این زمینه با محوریت دانشگاه علوم پزشکی استان، طرح غربالگری سلامت روان در دستور کار قرار گرفته و تاکنون حدود ۴۰ هزار نفر از جمعیت استان در این طرح مشارکت کرده‌اند.

 

اختصاص ۲.۴ میلیارد تومان برای نقشه مهندسی فرهنگی

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌وبختیاری در ادامه با اشاره به مسائل فرهنگی استان اظهار کرد: نقشه مهندسی فرهنگی استان که در یک برنامه پنج‌ساله تدوین شده بود، به دلیل تأمین نشدن منابع مالی در سال‌های گذشته با مشکل مواجه شده بود.

 

ارژنگ گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده، در حال حاضر دو میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای اجرای برنامه‌های مرتبط با نقشه مهندسی فرهنگی پیش‌بینی شده است.

 

وی افزود: آسیب‌های اجتماعی، ساماندهی فضای مجازی و ارتقای سواد رسانه‌ای، تضعیف سبک زندگی ایرانی اسلامی، کاهش نشاط اجتماعی و موازی‌کاری در مدیریت فرهنگی، پنج اولویت اصلی استان در نقشه مهندسی فرهنگی هستند.

 

پیگیری اجرای مصوبات حوزه عفاف و حجاب

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌وبختیاری درباره موضوع عفاف و حجاب نیز گفت: اقدامات استان در این حوزه بر اساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی دنبال می‌شود و در شورای سیاست‌گذاری نیز سیاست‌های اجرایی مربوط به این موضوع مورد بررسی قرار گرفته است.

 

ارژنگ افزود: اجرای تکالیف دستگاه‌های اجرایی در چارچوب مصوبات ابلاغی در دستور کار قرار دارد.

 

افزایش دوگانه‌سوزی نانوایی‌ها

 

وی همچنین با اشاره به اقدامات حوزه پدافند غیرعامل اظهار کرد: دوگانه‌سوز کردن نانوایی‌های استان به منظور افزایش آمادگی در شرایط اضطراری در دستور کار قرار گرفته است.

 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌وبختیاری در پایان، گفت: تاکنون حدود یک‌سوم نانوایی‌های استان دوگانه‌سوز شده‌اند و برنامه‌ریزی شده است این میزان تا پایان سال به بیش از ۴۰ درصد برسد.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها