تولید تله‌فیلم در دل کویر خراسان جنوبی؛

«سایه قنات»؛ درامی پرکشش میان انتقام و بخشش در قلب کویر خراسان جنوبی

سایه قنات
تله‌فیلم «سایه قنات» با کارگردانی محمدامین کلانتری و تهیه‌کنندگی امید واحدی‌فر، روایتی درام از تقابل انتقام و بخشش است که در دل مناظر زیبای کویر خراسان جنوبی و با حضور ۴۷ بازیگر بومی روایت می‌شود.
کد خبر: ۱۵۶۴۲۶۲

جام جم آنلاین - در میان پهناورترین بیابان‌ها و روستاهای خلوت خراسان جنوبی، تله‌فیلم جدید «سایه قنات» در حال تولد است؛ اثری که قصد دارد فراتر از یک نمایش ساده، تضادهای عمیق انسانی را در بستر فرهنگ و جغرافیای این منطقه به تصویر بکشد. این تله‌فیلم ۶۰ دقیقه‌ای که با مشارکت اداره‌کل زندان‌های استان تولید می‌شود، با تمرکز بر مفاهیم اجتماعی و اخلاقی، گامی بلند برای معرفی استعدادهای هنری بومی است.

داستان؛ آزمونی سخت میان سنت و انتقام

محور اصلی روایت «سایه قنات»، بر گرد محور زندگی جوانی به نام «کریم» می‌چرخد. کریم که مهارت گوهرتراشی را در دوران حضور در زندان آموخته، حالا با چالشی بزرگ روبروست: او در موقعیتی سرنوشت‌ساز، میان میل قلبی خود به بخشش و فشارهای محیطی برای انتقام قرار گرفته است.

در این مسیر پرفراز و نشیب، شخصیت‌هایی چون «مهران» (برادر همسر کریم) با تحریک افراد سودجو، تلاش می‌کنند مسیر بازگشت و گذشت را برای او دشوارتر کنند. این تضاد عمیق میان منافع شخصی و ارزش‌های اخلاقی، هسته اصلی درام این اثر است.

نمایش شکوه طبیعت و هنر بومی

امید واحدی‌فر، تهیه‌کننده اثر، بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های منطقه تأکید دارد. حضور ۴۷ بازیگر بومی در این پروژه، نه تنها فرصتی برای معرفی هنرمندان خراسان جنوبی است، بلکه اصالت داستان را نیز دوچندان می‌کند. همچنین، تصویربرداری در روستاهای چشم‌نواز «چاج» و «نوفرست» و مناطق پیرامون بیرجند، باعث شده تا زیبایی‌های معماری، زیست‌بوم و فرهنگ کویر، خود به یکی از قهرمانان این داستان تبدیل شود.

«سایه قنات» با نویسندگی و کارگردانی محمدامین کلانتری، می‌کوشد با نگاهی امیدبخش، پیامی درباره ارزش گذشت و بازگشت به زندگی در میان تلاطم‌های زندگی ارائه دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات
کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیس‌جمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاه‌ها هرچه‌سریع‌تر تسویه شود

کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

نیازمندی ها