جلوگیری از بیکاری کارگران اولویت حمایت از تولید است

دادستان مرکز خوزستان با تأکید بر رفع فوری موانع واحدهای صنعتی و تولیدی، خواستار هم‌افزایی دستگاه‌ها و حمایت مؤثر بانک‌ها برای جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها و بیکاری کارگران شد.
کد خبر: ۱۵۵۲۱۲۲

جام جم آنلاین - خوزستان، امیر خلفیان ظهر امروز چهارشنبه در جلسه فرعی ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان، ضمن بررسی پنج پرونده مهم شرکت‌های صنعتی و تولیدی از جمله گروه ملی، اظهار داشت: با توجه به شعار سال ۱۴۰۵ اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی، همه دستگاه‌ها موظف‌اند موانع شرکت‌های تولیدی و صنعتی را برطرف کرده و از تعدیل نیروی انسانی در شرایط حساس کشور جلوگیری کنند.

 

وی افزود: ستاد تسهیل و امور تولید باید اهتمام مضاعفی در رفع موانع و مشکلات شرکت‌ها داشته باشد.

 

خلفیان با اشاره به برخی اختلافات میان دستگاه‌ها گفت: متأسفانه برخی ناهماهنگی‌های بین‌دستگاهی موجب ایجاد موانع برای واحدهای تولیدی و صنعتی شده که لازم است با همکاری و هم‌افزایی رفع شوند تا به تولید و صنعت داخلی آسیبی وارد نشود.

 

دادستان مرکز خوزستان بر نقش بانک‌ها در حمایت از واحدهای تولیدی تأکید کرد و اظهار داشت: بانک‌ها در خصوص تسهیلات ارائه‌شده به واحدهای تولیدی، تدابیری اتخاذ کنند که ضمن حمایت از تولید، آسیبی به نظام بانکی و صنایع وارد نگردد.

 

وی افزود: ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان تاکنون به‌صورت مستمر و جدی در مسیر رفع موانع تولید و صنعت اقدامات مؤثری انجام داده و در بسیاری از موارد از تعطیلی کارخانه‌ها، واحدهای تولیدی و صنعتی و همچنین بیکاری کارگران جلوگیری کرده است.

 

در ادامه این جلسه، عیسی پورسلیمی مسئول پیگیری ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری خوزستان، گزارشی از روند پیگیری پرونده‌ها و اقدامات انجام‌شده در حوزه حمایت از واحدهای تولیدی ارائه کرد.

 

وی افزود: دستگاه‌های متولی باید برنامه‌ها و راهکارهای تخصصی و عملیاتی برای رفع مشکلات شرکت‌های تولیدی و صنعتی ارائه دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها