گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، به مناسبت گرامیداشت دهه حساب ۱۰۰ امام (ره) و تأسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی طرح هادی روستای تشنیز از توابع شهرستان کیار با حضور فرماندار شهرستان کیار، سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان و جمعی از مسئولین استانی، مدیران شهرستانی و مردم افتتاح شد.
سرپرست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان، گفت: طرح هادی روستای تشنیز به میزان ۱۵ هزار متر مربع زیر سازی و آسفالت با همکاری مردم و مسئولین به بهره برداری رسید.
رسول شهبازی، گفت: این طرح با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال اجرا شده است.
وی، افزود: در سال گذشته تعداد ۱۷ قطعه زمین جوانی جمعیت در روستای تشنیز به متقاضیان واگذار گردید.
شهبازی همچنین خاطر نشان کرد: در این روستا تا کنون ۴۰۶ جلد سند اعطاء، ۱۴۵ قطعه زمین واگذار و تعداد ۱۱۰ فقره تسهیلات طرح ویژه بهسازی مسکن روستایی ارائه شده است.
در این آیین همچنین ده هزار و نود و ششمین جلد سند مالکیت شهرستان کیار به طور نمادین به متقاضی اعطا گردید و یک زمین جوانی جمعیت نیز به طور نمادین واگذار شد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد