حمایت ویژه بنیاد برکت از کسب و کارهای آسیب‌دیده در جنگ

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از مشارکت یکصد هزار نفر در قالب گروه‌های جهادی برای اجرای برنامه‌های امدادی و حمایتی این بنیاد در ایام جنگ رمضان خبر داد.
کد خبر: ۱۵۴۷۵۵۰

به گزارش جام جم به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، سید امیرحسین مدنی از ادامه کمک‌رسانی‌های این ستاد در قالب پویش «ایران همدل» خبر داد و گفت: ۴۰۰ هزار بسته معیشتی با ارزش تقریبی هر بسته ۳ میلیون تومان میان خانواده‌های کم‌برخوردار در مناطق محروم و یا آسیب‌دیده از جنگ توزیع شده است.

وی همچنین از فعال‌سازی بیش از ۱,۵۰۰ پایگاه مردمی در سراسر کشور و مشارکت حدود ۱۰۰ هزار نفر در قالب ۲ هزار گروه جهادی برای اجرای برنامه‌های امدادی و حمایتی در مناطق محروم و درگیر جنگ خبر داد.

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام همچنین با اشاره به کسب‌کارهای آسیب دیده از جنگ گفت: ۱,۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه به واحدهای آسیب‌دیده از جنگ رمضان اختصاص یافته که سقف این تسهیلات تا ۵۰۰ میلیون تومان و با بازپرداخت ۵ ساله تعریف شده است.

به گفته مدنی تاکنون ۵،۱۰۰ کسب و کار در سراسر کشور از طریق شبکه مردمی برای حمایت شناسایی شده‌اند و در حال حاضر مراحل اهلیت‌سنجی برای ارائه خدمات حمایتی انجام می‌شود.

وی تأکید کرد: این حمایت فارغ از کمک‌های دولتی است و به صورت تسهیلات بازگشت به کار پرداخت خواهد شد. واحدهای آسیب‌دیده می‌توانند در تماس با شماره ۸۹۰۰، درخواست خود را برای دریافت حمایت اعلام کنند.

newsQrCode
برچسب ها: بنیاد برکت جنگ
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها