قطع گاز در فصل سرما مدارس دولتی را تهدید می کند

مهر: عدم پرداخت سرانه آموزشی مدارس دولتی از سوی ادارات آموزش و پرورش ، موجب شده که اغلب این مدارس در تامین هزینه های خدمات عمومی مثل آب ، برق ، گاز و تلفن ، با مشکل مالی مواجه شوند.
کد خبر: ۱۵۴۱۲۳

این در حالی است که در فصل سرما، قطع گاز می تواند مشکلات عدیده ای برای دانش آموزان به همراه داشته باشد.
بر اساس آنچه از آن به عنوان سرانه آموزشی نام برده می شود، وزارت آموزش و پرورش موظف است در دو نوبت به ازای هر دانش آموز مشغول تحصیل در مدارس دولتی ، سرانه ای در حدود یک هزار تومان پرداخت کند تا مدیر مربوطه آن را صرف خدماتی همچون آب ، برق و... کند.
زمان نوبت اول پرداخت این سرانه ، قبل از آغاز سال تحصیلی است (شهریور) و زمان نوبت دوم بین ماه های دی و بهمن است ، اما با گذشت 3 ماه از آغاز سال تحصیلی ، هنوز سرانه نوبت اول پرداخت نشده و همین مساله اغلب مدارس دولتی را با مشکل مواجه کرده که پیامد آن ، دریافت کمک مالی از والدین دانش آموزان بوده است.
گفته می شود، ادارات آب و برق و گاز و تلفن ، بدون توجه به این مشکل ، فقط موظف به دریافت بهای هزینه مصرفی از مشترکان هستند که در این بین بیشترین مشکل متوجه قطع گاز است. به گونه ای که چندی پیش مامور اداره گاز با مراجعه به یکی از همین مدارس ، قصد قطع گاز مدرسه را به دلیل عدم پرداخت قبض گاز داشته است که البته موضوع ختم به خیر شد.
اما این که روسای ادارات آموزش و پرورش در پاسخ به سوالات پی درپی مدیران مدارس مبنی بر این که چه زمانی سرانه های آموزشی به حساب مدارس واریز می شود، پاسخ می دهند که وزارتخانه بودجه نداده که پرداخت کنیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها