شاگردان امید روانخواه در گردنه خطرناک بازی با ازبک

بازی مرگ و زندگی امیدها

تیم فوتبال امید خیلی زود رسید به نقطه‌ای که باید انتخاب کند؛ ماندن در تورنمنت یا حذف زودهنگام. امید ایران -امید ازبکستان، ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه امروز در حساس‌ترین بازی گروه C به مصاف هم می‌روند. برای ماندن در بازی‌ها و برای این‌که شانس صعود به مرحله حذفی دست خودمان باشد باید امروز برنده باشیم یا حداقل این‌که مثل بازی اول، بازنده از میدان بیرون نیاییم.
تیم فوتبال امید خیلی زود رسید به نقطه‌ای که باید انتخاب کند؛ ماندن در تورنمنت یا حذف زودهنگام. امید ایران -امید ازبکستان، ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه امروز در حساس‌ترین بازی گروه C به مصاف هم می‌روند. برای ماندن در بازی‌ها و برای این‌که شانس صعود به مرحله حذفی دست خودمان باشد باید امروز برنده باشیم یا حداقل این‌که مثل بازی اول، بازنده از میدان بیرون نیاییم.
کد خبر: ۱۵۳۸۱۰۳
 
بازی‌های گروه C جام ملت‌های آسیا با تساوی بدون گل ایران و کره‌جنوبی آغاز شد و در ادامه هم ازبکستان با نتیجه ۳ بر ۲ لبنان را از پیش رو برداشت. حالا ازبکستان با ۳ امتیاز صدرنشین است و ایران و کره‌جنوبی با یک امتیاز مشترکا دوم هستند. امروز از ساعت ۱۵، کره‌جنوبی به مصاف لبنان می‌رود و بعد هم در مهم‌ترین بازی گروه تیم ملی فوتبال ایران به مصاف ازبکستان می‌رود. پیروزی بر ازبکستان، ماموریت بزرگ شاگردان امید روانخواه خواهد بود. فوتبال ایران در رده سنی امید زخم‌های زیادی از ازبکستان خورده است. همین دو سال پیش، تیم امید در مقدماتی جام ملت‌های آسیا با مربیگری رضا عنایتی مغلوب ازبکستان شد و اصلا به مرحله نهایی راه پیدا نکرد. پیشتر سابقه باخت به ازبکستان و حذف از مرحله گروهی را هم داشتیم و حالا وقت آن است تا همه این خاطرات بد با یک خاطره شیرین جبران شود. برد مقابل ازبکستان در بازی امروز می‌تواند به منزله صعود ما از مرحله گروهی باشد و تساوی هم یعنی، شانس‌های صعود همچنان زنده خواهد ماند، مشروط بر این‌که در روز پایانی بتوانیم لبنان را شکست بدهیم. 
امید روانخواه در آستانه بازی حساس شاگردانش مقابل ازبکستان گفت: ازبکستان تیم قابل‌احترامی است اما همان‌طور که دیدید تیم ما هم پیشرفت کرده است. خودمان را در این مسابقات مدعی می‌دانیم و تلاش می‌کنیم در بازی مقابل ازبکستان هم به شکل یک مدعی بازی کنیم. فراموش نکنید که ازبکستان جزو کشورهای در حال توسعه در فوتبال است و این را نتایج سالیان اخیر این تیم در مسابقات نشان می‌دهد.
روانخواه با ابراز رضایت از عملکرد تیمش دربازی نخست ادامه داد: در اولین بازی ‌مقابل کره‌جنوبی نمایش قابل‌قبولی داشتیم. هرچند می‌دانیم ظرفیت تیم ماازچیزی که ارائه دادخیلی بالاتر است اما این برای شروع راضی‌کننده بود.درکل بازی خوبی بود اما متأسفانه گل نداشت.عواملی روی کیفیت بازی تأثیرگذار بودکه آن بخشی را که مربوط به ماست سعی می‌کنیم تا دربازی باازبکستان جبران کنیم.بخشی اما ازکنترل ماخارج است وانتظار داریم رفع شود. ماعادت به بازی در زمین‌های چمن بدتر از اینجا داریم اما هر دو تیم اعتقاد داشتند که چمن ورزشگاه بلندتر از استاندارد بود و انرژی خیلی زیادی از بازیکنان گرفت. حتی بازیکنان کره‌جنوبی دچار گرفتگی عضله شدند. فکر می‌کنم بلندی زمین چمن خیلی تاثیرگذار بود.
پوریا لطیفی‌فر هم که در بازی نخست با کره‌جنوبی یکی از بهترین‌ها بود، درآستانه بازی با ازبکستان گفت: گروه ما با وجود تیم‌های قدرتمندی مثل کره‌جنوبی، ازبکستان و حتی لبنان گروه سختی است وهمین حساسیت بازی‌هارا بسیار بالا برده است. تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا بهترین نتایج را بگیریم و دل مردم را شاد کنیم. الان هم تمام فکر و ذکر ما و کادرفنی به بازی با ازبکستان است تا نتیجه خوبی بگیریم و به مرحله بعد صعود کنیم.
بی‌شک دوست نداریم ناکامی‌هایی که با هومن افاضلی، محمد خاکپور، امیرحسین پیروانی، حمید استیلی، مهدی مهدوی‌کیا و رضا عنایتی رقم خورد، حالا با امید روانخواه هم ادامه پیدا کند. امروز تیم‌ملی امید یکی از حساس‌ترین بازی‌هایش را پیش رو دارد. دیداری که می‌تواند مسیری تازه پیش روی این تیم باز کند.



newsQrCode
برچسب ها: فوتبال
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها