به گزارش جام جم آنلاین، سردرگمی و هرج و مرج بر زمین بازیای که بین تیمهای ترینیداد و توباگو و برمودا برگزار شد، حکمفرما بود. بازی در نهایت با تساوی ۲-۲ به پایان رسید، اما پیش از سوت پایان، در تابلوی نتایج هرج و مرج به وجود آمد و همه کاملاً گیج شدند.
ژایر پارفیت نیمه دوم و در حالی که بازی ۱-۱ بود، برای برمودا گلزنی کرد، با این حال، کونکاکاف (کنفدراسیون فوتبال آمریکای شمالی، مرکزی و کارائیب) اعلام کرد که این گل به دلیل آفساید مردود شده است. این اعلام کاملاً اشتباه بود و باعث سردرگمی شد، سردرگمی که وبسایتهای فیفا و بیبیسی نیز به آن دامن زدند.

با وجود این خطا در اسکوربورد، بازی بدون توقف ادامه پیدا کرد و گل پارفیت در واقع سالم بود و قبول شد. در سراسر جهان همه فکر میکردند ترینیداد و توباگو با گل دومش (گل چهارم بازی) ۲-۱ برنده شده، اما حقیقت این بود که آن گل در واقع گل چهارم مسابقه و تساویبخش ۲-۲ بود؛ چیزی که بعداً در همه جای دنیا اصلاح شد البته این تساوی هم کمکی به برمودا نکرد و این تیم همچنان قعرنشین گروه خود ماند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد