استاندار آذربایجان شرقی:

ذخیره آب سد بوکان به یک سوم کاهش یافت

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تنش شدید آبی و کاهش ذخیره آب در سد بوکان، گفت: در صورت ادامه وضعیت فعلی، آب شرب تبریز تنها برای ۷۵ روز آینده تامین خواهد شد.
کد خبر: ۱۵۱۲۵۷۳
نویسنده بهروز فروغی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: بهرام سرمست در تشریح جزییات جلسه مشترکی که با دعوت وی از نمایندگان مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی تشکیل شده بود، افزود: در این جلسه اعلام شد با توجه به تنش آبی و بحران خشکسالی اتفاق افتاده و با لحاظ اینکه ۵۵ درصد آب شرب تبریز از خط زرینه رود تامین می شود و میزان ذخیره آب در سد بوکان نیز به یک سوم رسیده است، در تامین آب تبریز با مشکل مواجه شده‌ایم.

وی گفت: برآورد کارشناسان این است اگر این شرایط ادامه یابد، تنها برای ۷۵ روز آینده آب خواهیم داشت.

وی ادامه داد: به همین دلایل جلسه مشترکی با نمایندگان مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس ترتیب دادیم تا موضوع بحران آبی تبریز هم در سطح ملی پیگیری شود و هم وضعیت موجود به مردم اطلاع رسانی شود.

استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: با این حال امید می رود با همکاری مردم در صرفه جویی مصرف آب و با پیگیری های انجام یافته، بتوانیم آثار این بحران را کاهش دهیم و از این مرحله عبور کنیم.

سرمست به طرح انتقال آب ارس به تبریز نیز اشاره کرد و گفت: مقرر شد برای تسریع در اجرا و تکمیل طرح انتقال آب ارس به تبریز و اینکه سریعا آب را به تبریز برسانیم، پیگیری هایی توسط نمایندگان مجلس و مسوولان استانی انجام شود.

استاندار آذربایجان شرقی تشریح کرد: تدابیری در تامین مالی و اجرای سریع پروژه از طرف مدیریت ارشد استان، دستگاه های اجرایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی اتخاذ شد تا با پیگیری های لازم بتوانیم آب را در مدت زمان مناسب به تبریز برسانیم.

 در این جلسه همچنین رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و مدیران عامل آبفا و آب منطقه ای استان حضور داشتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها