شیخ نعیم قاسم: دفاع از وطن نیاز به اجازه گرفتن ندارد

دبیرکل حزب‌الله تاکید کرد: خطاب به کسانی که از مقاومت می‌خواهند سلاح خود را تحویل دهد: از متجاوزان بخواهید که بروند، نه از ما که مدافع این سرزمین هستیم.
دبیرکل حزب‌الله تاکید کرد: خطاب به کسانی که از مقاومت می‌خواهند سلاح خود را تحویل دهد: از متجاوزان بخواهید که بروند، نه از ما که مدافع این سرزمین هستیم.
کد خبر: ۱۵۰۹۰۶۴
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما، شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنرانی ایام محرم الحرام و سوگواری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) گفت: خطاب به کسانی که از مقاومت می‌خواهند سلاح خود را تحویل دهد: از متجاوزان بخواهید که بروند، نه از ما که مدافع این سرزمین هستیم.
 
وی اظهار داشت آیا منطقی است که هیچ‌گاه تجاوز دشمن را محکوم نکنید و همیشه به خودی‌ها بتازید و بگویید «اول شما سلاحتان را کنار بگذارید»؟
 
شیخ نعیم قاسم گفت اگر برخی آماده تسلیم باشند، انتخاب خودشان است، اما ما تن به تسلیم نمی‌دهیم؛ شعار ما «هیهات منا الذله» است.
 
وی افزود: شما در برآورد خود اشتباه و تصور کردید می‌توانید با تکیه بر قدرت دیگران، مقاومت را تحت فشار قرار دهید؛ ملت مقاومت از دشمن نمی‌ترسد.
 
دبیرکل حزب الله تصریح کرد: موفقیت واقعی آزادسازی وطن و سرزمین ما است؛ این دعوت ما به شماست و ما برای آن آماده‌ایم.
 
وی تاکید کرد: اشغالگر امروز اسرائیل است و باید از سرزمین ما خارج شود؛ مقاومت تنها راه مقابله با این اشغالگری است.
 
دبیرکل حزب الله خاطر نشان کرد: دفاع از وطن نیاز به اجازه گرفتن ندارد، و اگر جایگزینی واقعی برای این دفاع وجود داشته باشد، آماده‌ایم تمام جزئیات را با کسانی که مدعی هستند توان این دفاع را دارند، مورد بحث قرار دهیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها