تشدید علائم افسردگی با محدودیت مصرف کالری

نتایج پژوهش جدید نشان داد که محدودیت بیش از حد کالری ممکن است با افزایش علائم افسردگی، به ویژه در میان مردان و افراد با شاخص توده بدنی بالاتر مرتبط باشد.
کد خبر: ۱۵۰۶۱۱۳
تشدید علائم افسردگی با محدودیت مصرف کالری
به گزارش جام جم آنلاین، پژوهشگران دریافتند، افرادی که به رژیم‌های غذایی کم‌کالری پایبند هستند، بیشتر احتمال دارد علائم افسردگی را گزارش کنند و این تاثیر به ویژه در افرادی که از قبل اضافه وزن داشتند، بارزتر به نظر می‌رسد.
 
این پژوهش همچنین بر اهمیت کیفیت رژیم غذایی تاکید کرد، زیرا رژیم‌های غذایی سرشار از غذا‌های فوق فرآوری شده، کربوهیدرات‌های تصفیه شده و گوشت‌های فرآوری شده با علائم افسردگی بیشتر همراه بودند و افرادی که رژیم غذایی مدیترانه‌ای را دنبال می‌کردند، مشکلات سلامت روان کمتری گزارش کردند.
 
دکتر ونکات بات، پژوهشگر ارشد این پژوهش از بیمارستان سنت مایکل و دانشگاه تورنتو گفت: این یافته‌ها نشان می‌دهد که باید در مورد رژیم‌های غذایی بیش از حد محدودکننده یا نامتعادل، به ویژه برای افرادی که از قبل استرس یا چالش‌های مرتبط با وزن را تجربه کردند، احتیاط کرد.
 
با این حال، پژوهش کنونی که داده‌های بیش از ۲۸ هزار بزرگسال را از طریق بررسی ملی سلامت و تغذیه تجزیه و تحلیل کرد، نتوانست ارتباط علت و معلولی مستقیمی را برقرار کند.
 
دکتر کری وودراف که در این پژوهش مشارکت نداشت، خاطرنشان کرد: ممکن است فکر کنیم که از رژیم غذایی خود کالری محدودی دریافت می‌کنیم، اما در واقع ممکن است کالری اضافی داشته باشیم؛ هیچ راهی برای تایید وضعیت محدودیت کالری وجود ندارد.
 
نتایج پژوهش‌های گذشته، محدودیت کالری تحت نظارت پزشک را با بهبود خلق و خوی مرتبط کرده‌اند.
 
دکتر یوهانا کیلر از کالج کینگ لندن گفت: این یافته‌ها نشان می‌دهد، رژیم غذایی بدون نظارت که می‌تواند باعث کمبود‌های تغذیه‌ای شود، ممکن است در علائم افسردگی دخیل باشند.
 
کارشناسان می‌گویند: محدودیت شدید کالری می‌تواند خواب، تمرکز و سلامت جسمی را مختل و به‌طور بالقوه افسردگی را بدتر کند.
 
وودراف گفت: تمرکز بر پیروی از الگوی غذایی سالم که از محدودیت کالری خفیف تا متوسط ​​​​پشتیبانی می‌کند، ممکن است علائم افسردگی و خلق و خوی را بهبود بخشد.
 
بات تغییرات غذایی موثر بر سلامت روان و جسم را توصیه می‌کند، اظهار کرد که راهنمایی شخصی در این مورد کلیدی است.
 
ناتالی موکاری، متخصص تغذیه بیان کرد: سللمت روان را با بررسی وعده‌های غذایی خود شروع کنید که آیا بشقاب شما پروتئین، کربوهیدرات، چربی سالم و مقداری فیبر و مواد مغذی از طریق میوه‌ها و سبزیجات دارد یا خیر.
 
نتایج این پژوهش در BMJ Nutrition, Prevention & Health منتشر شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها