جام پادوبنی اولین میدان ارزیابی فرنگی کاران

کشتی فرنگی در روند رو به رشد خود بار دیگر از کشتی آزاد سبقت گرفت.
کد خبر: ۱۵۰۴۱۳

در حالی که کشتی آزاد همچنان با موضوعات جانبی مختلفی از جمله انتخاب سرمربی دست به گربیان است و فرصتهای مناسب را بدون برنامه ریزی برای دریافت 5 سهمیه باقیمانده المپیک پکن پشت سر می گذارد؛ اما در کشتی فرنگی وضعیت امیدوارکننده است و همه چیز حکایت از برنامه ریزی و هماهنگی در میان اعضای کادر فنی دارد.
کشتی فرنگی برای آن که 4 سهمیه باقیمانده المپیک پکن را دریافت کند، خیلی زود دست به کار شده و از همین حالا کادر فنی کشتی فرنگی حضور در تورنمنت های بین المللی معتبر را در دستور کار خود قرار داده است تا با بهره گیری از توانمندی ها و آمادگی هرچه بیشتر فرنگی کاران در 3 میدان گزینشی بازیهای المپیک 2008 حضور شایسته و پربار داشته باشد.
رقابت های بین المللی جام پادوبنی که از قدمت و اعتبار دیرینه ای برخوردار است ، اولین میدان برون مرزی برای ارزیابی فرنگی کاران کشورمان در نظر گرفته شده است. این رقابت ها اواخر دیماه در روسیه برگزار می شود.
قرار است تیمی متشکل از برترین نفرات کشتی فرنگی ایران راهی جام پادوبنی روسیه شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها