معاون سازمان جهاد کشاورزی قم:

تولید سالانه ۳۲ هزار تن گوشت قرمز در قم

منصور دیان اردستانی،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت، سالانه حدود ۳۲ هزار تُن گوشت قرمز با پرورش دام‌های سبک و سنگین در دامدارای‌های صنعتی و سنتی استان تولید و به بازار برای مصرف مردم عرضه می‌شود.
منصور دیان اردستانی،معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت، سالانه حدود ۳۲ هزار تُن گوشت قرمز با پرورش دام‌های سبک و سنگین در دامدارای‌های صنعتی و سنتی استان تولید و به بازار برای مصرف مردم عرضه می‌شود.
کد خبر: ۱۴۹۶۰۳۳

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، منصور دیان اردستانی روز شنبه  بیان کرد: دامداران قمی در زمینه پرورش دام و تولید گوشت قرمز سابقه طولانی دارند و شهرک‌های بزرگ دامپروی این استان از مکان‌ها مهم تبادل دام کشور به شمار می‌آید.

وی افزود: علاوه بر پرورش گوسفند و گوساله پرواری با هدف تولید گوشت قرمز در دامداری‌های قم، بخشی از گوسفند داشتی و گاو شیری استان نیز در سنین خاص برای تامین گوشت قرمز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: کیفیت پرورش دام در قم بسیار خوب است و کارشناسان جهاد کشاورزی و دامپزشکی استان به صورت مستمر بر نحوه فعالیت دامداری‌ها نظارت دارند.

بیش از ۴۰ درصد ارزش‌افزوده تولید بخش کشاورزی استان قم مربوط به دام و طیور می‌باشد که این نکته نشان می‌دهد سرمایه‌گذاری خوبی در این حوزه انجام شده‌است.

هدف فعالیت‌های جهاد کشاورزی قم تأمین امنیت غذایی است، این استان به‌واسطه نزدیکی به بازار پایتخت و منابع غنی ژنی در بخش دام و طیور ظرفیت خوبی دارد، همچنین در کنار سرمایه‌گذاری مناسبی که در بخش دام و طیور صورت گرفته، در این بخش ۱۵ هزار نفر اشتغال مستقیم و حدود ۳۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد شده‌است.

بخش کشاورزی قم به عنوان متولی اصلی تامین امنیت غذایی مردم در زمینه‌های مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن می‌توان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخم‌گذار و تخم مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبه‌های ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.

این بخش ۶ درصد ارزش‌افزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.

میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش‌از ۸۵۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها