سود یاهو فراتر از انتظار

موتور جستجوگر یاهو، غول امریکایی اینترنتی اعلام کرد، در 3 ماهه سوم سال 2007 سود گروه فراتر از انتظار بوده و نسبت به نتایجش در مدت باقیمانده سال جاری خوشبینتر است.
کد خبر: ۱۴۹۵۰۶

به گزارش خبرگزاری رویترز، یاهو اعلام کرد، سود خالص گروه در 3 ماهه سوم سال جاری به سطح 151 میلیون دلار رسید که نسبت به سود خالصاش در 3 ماهه سوم سال گذشته که رقم 158 میلیون دلار بود، اندکی کاهش نشان میدهد اما با این حال، این رقم فراتر از انتظار کارشناسان بوده است.

سود هر سهم گروه یاهو در 3 ماهه سوم سال جاری 11 سنت بود که به دلیل کاهش تعداد سهام در گردش گروه در جریان این مدت تغییری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نداشته است.
گردش مالی گروه یاهو در 3 ماهه سوم سال جاری به سطح 1.77 میلیارد دلار رسید که 12 درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد داشته است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها