ریشه قرآنی سیاست امام خامنه‌ای

تبیین ژرفیابی و فرزانگی همه نکات ناب سخن رهبری در جمع فرماندهان و کارکنان نیرویهوایی در سالروز دیدار همافران شجاع سال ۵۷ با امام دوران‌ساز و مجدد عصر، مجال گسترده‌تریمی‌طلبد. 
کد خبر: ۱۴۹۲۸۰۹
نویسنده احمد میراحسان
این سخنان، همواره جدا از فصاحت و زیبایی ادبی، کمیاب و شیرین و رسایی و سلاست بدیع،ارزش بی‌تا و بی‌مانند آن، در راستی و صراحت وصدق کلام علی‌وار آن است. 
این ویژگی بزرگ سخنان آن نصر شهیر، نصرا... کبیر هم بود‌: آن لاله جانفشان، آن داغخونفشان، آن سید شهید جلیل، آن امید زنده خلیل، آن ستاره  رخشان و افشان راستگویی وحق‌جویی در شب دیجور سیاست تزویر و تدلیس وانموده و دروغواری جهان فرعونی و ابلیس؛آری سخن او در سلاست و فراست و راستی و بی کاستی سان سخن امام او بود .
می‌خواهم فقط در‌باره جمله‌ای از سخن تر و تازه و راه‌نما و جانبخش سخن گویم. همان جمله‌ای ازسخنرانی صبح جمعه رهبر معزز که کلید رمزگشایی و ریشه و شالوده باطنی سیاست رهبربزرگوار شیعیان راستین جهان است .
اهمیت این جمله تنها منحصر به نقش بنیانی آن در درک دیگر راهنمایی‌های این سخنرانینیست، بلکه باید آن را کلید کل سیاست‌ورزی امام خامنه‌ای محسوب کرد، همان سان که کلیدادراک سیاست امام راحل
( ره) بود.
ایشان در این سخنرانی روحبخش، غبار تردید و نگرانی شیعیان جهان را بر طرف کردند.
‌بمباران شبکه‌های دشمن در این دوره، روحیه و قوای کانون مقاومت را هدف قرار داده بود. این توهمکه ایران پس از جنایت‌های رژیم غاصب و حمایت‌های وحشیانه آمریکا دچار ضعف شده و درپی تسلیم به آمریکاست زهری بود که در جان مردم تزریق می‌شد‌. 
از آن بدتر شادمانی و خواب و وهم غربزدگان و جن زدگان شیطان بزرگ‌ و مزدوران و خائنان درشبکه‌های خارجی و مخاصم و نیز بازی روانی غرب‌گرایان داخلی و مسحوران قدرت شیطان بودکه مدام به گونه‌ای عمل می‌کردند که گویی شکست ابدی نصیب عدالتخواهان و ایستادگان و مقاومتاسلامی برابر فرعون درنده و خونریز شده و فضا را برای پیشبرد سیاست افلاس و فلاکت‌بارسرسپردگی‌شان و حراج عقلانیت و شرافت و شجاعت و مقاومت برابر ظلم و سلطه شیطانسیاهکار و جبار آماده دیدند و مدام به ساختن جوّ تسلیم با نقاب مذاکره با خبیث‌ترین رژیمزورگو و رئیس مجنون آن دامن می‌زدند‌. 
سیاست انقلابی را نامعقول وانمود کرده و مذاکره ناشرافتمندانه و بیشرمانه با یزید زمان را راهحل نشان داده و چنین نمایش می‌دادند که مومنان پایبند انقلاب اسلامی، با مذاکره مخالفند‌. 
و آن که مولا و پیشوای مومنان علی علیه‌السلام اهل مذاکره با دشمن بود و چرا ما مخالف مذاکره باترامپ باشیم؟! نابینایی و کوری در باره تمایزات موقعیت مذاکره در شرایط متفاوت و استفادهابزاری از دین و امامان معصوم علیهم‌السلام در مسیر دلخواه‌شان سبب می‌شد نپرسند خوب چرا امامحسین(‌ع) مذاکره با یزید را نپذیرفت، و آیا در صفین امام علی (ع) موافق مذاکره بود ؟ و چرادر جمل و نهروان مذاکره بیهوده بود و جای مذاکره وقتی است که امیدی به جدی بودن و تاثیرمذاکره باشد نه تصمیم استکباری گرفته شده و مذاکره، راهی برای گرفتن امضای موافقت با بردگی ماباشد و کمترین امیدی به مراعات حقوق ما در مذاکره وجود نداشته باشد‌. این مذاکره بدون هیچدستاورد شرافتمندانه، تسلیم بیشرمانه است و دیگر هیچ.
با توجه به این فضا، رهبر انقلاب جمله‌ای کلیدی در سخنرانی صبح جمعه داشتند که از نظر ساختار، روانی، سلاست، روشنی و مهمتر از نظر گوهر معرفتی، بیان اصل و ریشه سیاست عدم مذاکرهو همه سیاست ولی فقیه به حساب می‌آید. ایشان فرمودند عمل متقابل، فرمان قرآن است و آن را ازقرآن آموخته‌ایم و امیدواریم خداوند در اجرای این رهنمود قرآنی، ما را یاری دهد.
و ایشان به وضوح عمل متقابل را با فصاحت بیان کردند :« اگر ما را تهدید کنید، تهدید‌تانمی‌کنیم، اگر تهدیدتان را عملی کنید، تهدیدمان را عملی می‌کنیم، اگر به امنیت ملت ما تعرضکنید ما هم به امنیت شما تعرض می‌کنیم.»
این سیاست عقلایی و شریف و شجاع، مستقیما از هدایت قرآن و فرمان الهی و رسول خداصلوات‌ا... علیه و آله آمده است و سیاست علوی و فاطمی و حسنی و حسبنی و صاحب‌الامرعلیهم‌السلام است تا وقتی حیات داریم و توان داریم.
ساختار کلام مبتنی است بر تناسب و تقابل
ساختار متناسب و متقابل دراین سخن، مبین یک عقلانیت و منطق ژرف ساختی سپاه اسلام، درمقابل بی‌تناسبی و جباری قدرت جائر و دیوانه و بی‌منطق در عمل است.
صهیونیست‌ها و سلطه‌طلبان متفرعن مستکبر و شیطان بزرگ در همین مقاومت برحق وشرافتمندانه غزه، نمایشی از آدمکشی و ددمنشی و عمل نامتناسب ناحق و نابود‌گر در مقابل عملبرحق و متناسب مردم فلسطین پیش چشم جهان برپا کرده و گواهی ضرورت نابودی‌شان را امضاکرده‌اند.
اما حتی در ساخت کلمات رهبر معظم مراعات تناسب کلمه به کلمه را کردند و نشان دادند عمیقا پایبندآیات قرآن حکیم در جنگ و ترک مخاصمه هستند‌. با کفر ظالم متجاوز غاصب زورگو یکسان و باکفر حاضر به صلح و استواری بر پیمان‌ به سان دیگر و هم ارز رفتار می‌کنند . 
اما نکته بزرگتر نهفته بودن عقلانیت انقلابی انقلاب اسلامی در این رفتار قرآنی سیاست رهبریاست‌. این سیاست بیان می‌کند ایران مطلقا قصد تجاوز و تعدی در اوج قدرت هم ندارد و اصل کنشاو دفاع از حق حیات ایران و اسلام است که مورد حمله وحشیانه صدساله و چهل و شش ساله قرارگرفته است‌. قدرت انقلاب اسلامی و راه انقلاب و جمهوری اسلامی و ایران تهدیدی برای جهاننیست، فرصتی برای همزیستی عادلانه بر مدار عقل و نفی ذلت کشور ما و مسلمانان است ودفاع شجاعانه از حق حیات انسانی .
بگذارید راز سیاست قرآنی آقا سید‌علی خامنه‌ای را فاش سازم. این حقیقت مربوط به امروز ودیروز و دوران رهبری ایشان نیست‌. قرآن سرشته با جان رهبر بزرگوار بوده و سیاست قرآنیایشان ریشه در تقابل‌شان با سیاست بردگی شاه دارد‌. سیاستی که امروز رفرمیست‌های غربگراهمان سیایت ذلیل شاه را برابر شیطان بزرگ ترویج می‌کنند .
رهبر گرامی و فرزانه کتابی گرانبها دارد به اسم طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن‌. این کتابمجموعه سخنرانی‌های ایشان است در روزهای آخر تابستان ۱۳۵۳ امام جماعت مسجد کوچک ونیمه کاره امام حسن مجتبی در انتهای بازار سرشور مشهد، با شروع ماه رمضان، برنامه جدیدیبرای مسجد می‌ریزد‌. سید علی خامنه‌ای سی و‌پنج ساله، با آن قد رشید و چشمان نافذش بنا می‌کندکه هر روزماه مبارک رمضان، بعد از نماز ظهر و عصر، قرآن ‌به دست پشت تریبون بایستد و یکساعت سخنرانی کند با موضوع طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن آن سخنرانی چنان در می‌گیردکه گاراژ مجاور مسجد هر رور پر از جوانان و مرد و زن تشنه درک شالوده سیاست قرآنی می‌شود .
سیاست مبتنی بر قرآن و عترت حسینی و رضوی‌اش همان‌ سیاست محمدی و اساس تعقلانقلابی و سیاست‌ورزی و هدایت الهی در انقلاب اسلامی و شالوده سیاست ولی فقیه درجمهوری اسلامی است این سیاست، جز انجام دادن تکلیف عبودیت و پیروی از قرآن و شیعهمحمد(ص) و علی(ع) و فاطمه (س) و حسن(ع) و حسین (ع) بودن و فهم درست و دقیق و عالمانه وربانی و نه سطحی از هدایت عقلایی انان داشتن نیست. باور به عالم غیب و توکل و یاری ربیکتا و صاحب امر عج روح این سیاست موزون و متناسب و خردمندانه است. این راز صحت قطعیسیاست بی‌‌مانند ولی‌فقیه مردم مومن ایران است که برای شیزان‌زدگان و بیدینان و اهل نفاقغربگرایی قابل فهم ‌نیست.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها