یحیی سریع: یافا را با موشک فراصوت فلسطین ۲ هدف قرار دادیم

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که نیروهای یمنی هدفی نظامی را در تل‌آویو با موشک فراصوت فلسطین ۲ هدف قرار دادند.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که نیروهای یمنی هدفی نظامی را در تل‌آویو با موشک فراصوت فلسطین ۲ هدف قرار دادند.
کد خبر: ۱۴۸۵۸۳۲

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از المسیره، «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای از حمله جدید نیروهای یمنی علیه رژیم صهیونیستی خبر داد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: نیروی موشکی یک هدف نظامی دشمن اسرائیلی را در منطقه یافای اشغالی (تل‌آویو) با موشک بالستیک فراصوت فلسطین ۲ هدف قرار داد.

یحیی سریع ادامه داد: این عملیات در قالب مرحله پنجم تشدید اقدامات در راستای یاری مظلومیت ملت فلسطین و در واکنش به جنایت‌های پیاپی در حق آنان انجام گرفت.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: ما به تداوم عملیات نظامی خود و حمله به تمامی اهداف دشمن اسرائیلی در سرزمین‌های اشغالی ادامه می‌دهیم.

سریع گفت: عملیات ما تنها با توقف تجاوز به غزه و لغو محاصره آن متوقف خواهد شد.

وی افزود: ما و ملت عزیز و مبارز یمن بر آمادگی جهت رویارویی با هرگونه تجاوز اسرائیلی آمریکایی با عملیات نظامی منحصر به فرد و مؤثر بیشتر خود تاکید می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۲ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها