به گزارش جامجمآنلاین از ایسنا، میر افزود: در میان سایر عوامل، مصرف چربی ترانس خطر مرگ را افزایش میدهد، این نوع چربی به طور طبیعی در برخی از غذاها وجود دارد، اما بیشتر به صورت صنعتی تولید میشود و در مارگارین، روغن نیمه جامد، غذاهای سرخ شده و محصولات پخته شده مانند بیسکویت، کیک و... یافت میشود.
وی افزود: چربی ترانس به دلیل تغییر در ساختار شیمیایی خود، میتواند سطح کلسترول LDL (کلسترول بد) را افزایش دهد و در عین حال سطح کلسترول HDL (کلسترول خوب) را کاهش دهد.
به گفته این کارشناس تغذیه، این تغییرات میتوانند منجر به افزایش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی شوند و همچنین، مصرف مداوم چربیهای ترانس با التهاب، مقاومت به انسولین و سایر مشکلات متابولیکی مرتبط است.
میر افزود: برای کاهش مصرف چربی ترانس، میتوان از روغنهای گیاهی مانند گلرنگ، ذرت، آفتابگردان، سویا و کانولا استفاده کرد و برای دانستن اینکه چه میزان چربی ترانس در محصول وجود دارد و آیا از چربی ترانس استفاده شده است، باید به برچسب راهنمای تغذیه توجه کرد.
وی ادامه داد: توجه به سلامت قلب و عروق با انتخابهای غذایی مناسب میتواند تأثیر بسزایی در پیشگیری از بیماریها داشته باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با مدیر بخش زلزله و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، دلایل بروز و راههای مهار فرونشست زمین را بررسی میکند
در گفتوگو با دکتر محمد حسنی، پژوهشگر و دانشیار پژوهشگاه مطالعات آموزشوپرورش مطرح شد
در گفتوگو با رئیس مرکز پویانمایی صبا مطرح شد