جام جم آنلاین، حسین رحیمیان صبح امروز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: امسال ۱۶۵ پرونده به ارزش ۲۴۴ میلیارد و ۷۹۲ میلیون ریال در استان در زمینه قاچاق دام تشکیل شد.
وی با بیان اینکه از این تعداد پرونده، ۳۷ هزار و ۵۹۲ راس دام کشف و ضبط شد، افزود: تعزیرات حکومتی دستگاه رسیدگی کننده به تخلفات اقتصادی، بازار و توزیع کالا و خدمات است و ۱۷ ارگان وظیفه بازرسی، کشف تخلف، تشکیل پرونده و ارسال آن به تعزیرات حکومتی را دارند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان تاکید کرد: بازرسان دستگاه ها اجازه جریمه و اعمال قانون واحد صنفی یا خدماتی متخلف را ندارند و در صورت انجام، دچار تخلف شده و با آنان برخورد می شود.
رحیمیان ادامه داد: تنها مرجع در بحث رسیدگی به تخلفات بازار و اصناف، تعزیرات است و این کار به صورت تخصصی در شعب این دستگاه انجام می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان