فرونشست زمین در قم باید جدی گرفته شود

استاندار قم گفت: شرایط زیست محیطی باید حفظ شود و برداشت آب‌های زیرزمینی باید اصولی باشد به طور مثال برداشت‌های بی رویه در شهرستان جعفرآباد باعث فرونشست شده است.
کد خبر: ۱۴۸۲۶۲۳
فرونشست زمین در قم باید جدی گرفته شود
 
به گزارش جام جم آنلاین،استاندار قم در جلسه شورای معادن قم با تاکید بر اینکه اشتغال و ارزش افزوده‌ی معادن برای استان باید شفاف تعریف شود گفت باید استان در این حوزه ذینفع باشد و ضمن تدوین پیوست اجتماعی، وضعیت آینده منطقه‌ی پیش بینی شده نیز ترسیم شود.
 
وی افزود: علاوه بر تعامل دستگاه‌ها باید مباحث زیست محیطی در راستای حفظ منابع و ثروت‌های ملی باید رعایت شود.
 
بهنام جو با اشاره به اینکه یکی دیگر از موضوعات مهم این است که فرآورده‌های معادن خام فروشی نشود افزود: برداشت اصولی از معادن بخصوص فلزات علاوه بر اینکه جلوی واردات را می‌گیرد باعث صادرات می‌شود.
 
وی گفت: شرایط زیست محیطی باید حفظ شود و برداشت آب‌های زیرزمینی باید اصولی باشد به طور مثال برداشت‌های بی رویه در شهرستان جعفرآباد باعث فرونشست شده است.
 
رئیس اداره معادن استان قم هم در این جلسه گفت: پیگیری اکتشافات فلزی استان قم، بررسی پیشرفت و زمانبندی ادامه فعالیت معادن و رفع معارضین محلی از مهم‌ترین دستور‌های جلسه معادن بود.
 
فرونشست زمین در قم باید جدی گرفته شود
 
آخوندی گفت: فعالیت ۲۵ محدوده اکتشافی فلزی و بررسی آخرین وضعیت هفت معدن استان قم در خصوص درخواست تعطیلی و صدور مجوز برداشت از دیگر مصوبات و پیگیری‌های این جلسه بود.
 
وی افزود: ۱۰۲ معدن در استان قم فعال هستند که مهم‌ترین تولیدات آنها در دو حوزه مصالح ساختمانی گچ آهک نمک و سنگ ساختمانی و حوزه فلزی منگنز و مس است.
 
رئیس اداره معادن استان قم افزود: بیش از ۲۴ نوع ماده معدنی در قم وجود دارد؛ اکثر مواد معدنی استان مصالح ساختمانی همچون گچ، آهک، سنگ لاشه و شن و ماسه است، پس از آن معادن نمک، سنگ ساختمانی و معادن فلزی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها