استاندار قم:

انتخابات در نظام اسلامی مبنای مردم سالاری دینی است

استاندار قم گفت: موضوع انتخابات در نظام اسلامی از اهمیت فوق العاده‌ای برخوردار است و مبنای مردم سالاری دینی به‌شمار می‌آید از این رو همه وظیفه داریم به‌عنوان قوام بخش و دوام بخش نظام اسلامی این امر مهم را به‌نوعی پیش ببریم که موجب تقویت نظام شود.
کد خبر: ۱۳۲۰۲۳۴

به گزارش جام جم آنلاین قم، بهرام سرمست در آیین جشن تکلیف سیاسی گروهی از دختران دانش آموزان و رای اولی‌های انتخابات ۱۴۰۰ در تالار کرامت استانداری طی سخنانی اظهار داشت: خوشحالیم که فرزندان و دختران ما در سن تکلیف سیاسی قرار گرفتند و به‌عنوان رای اولی‌ها می توانند در این انتخابات در تعیین سرنوشت خود تاثیرگذار و تعیین کننده باشند.

استاندار با بیان اینکه همان طوری که جشن تکلیف دینی داریم، جشن تکلیف سیاسی نیز داریم گفت: انتخابات در نظام جمهوری اسلامی از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است و مبنای مردم سالاری دینی است و همه ما وظیفه داریم به‌عنوان قوام بخش و دوام بخش نظام اسلامی این امر مهم را به‌نوعی پیش ببریم که تقویت نظام را در پی داشته باشد.

سرمست خاطرنشان کرد: برگزارکنندگان انتخابات اعم از هیات‌های اجرایی، هیات‌های نظارت و بازرسی، ستادهای انتخابات و کاندیداها یک نقشی را دارند، ولی نقش اصلی از آنِ مردم است که باید با حضور آگاهانه و پرشور و شعور در تعیین سرنوشت خود تعیین کننده باشند.

وی اضافه کرد: این نقش در بین جوانان و رای اولی‌ها که از سرزندگی و نشاط فوق العاده ای برخوردار هستند و برای پیشتاز بودن و پیشگام بودن در تحول‌های مهم سیاسی و اجتماعی، محرک سایر اقشار می‌شوند، به‌مراتب اهمیت بیشتری دارد.

استاندار قم همچنین با تاکید بر اینکه نسل جوان کشور یک نسل آگاه و دارای تحلیل سیاسی است گفت: امیدواریم که حق انتخابی که برای شما ایجاد شده با آگاهی خودتان و با تشویق دیگران برای مشارکت در انتخابات به‌منصه ظهور برسانید.

استاندار قم در ادامه بی‌طرفی مسئولان دولتی در انتخابات در پیش رو را مورد توجه قرار داد و گفت: تمام مسئولان دولتی مکلف هستند که بی‌طرفی را در تمامی جهات رعایت کنند.

وی افزود: آنچه که ما به‌شما می گوییم تاکید بر جلب مشارکت حداکثری است و مصداق و عنوان به‌هیچ وجه در برنامه‌های ما موضوعیت ندارد، فرض ما بر این است که فرزندان ما به‌خصوص جوانان از آگاهی و حق انتخاب بالایی برخوردار هستند و خودشان به‌قدرت تشخیص رسیدند و می‌توانند تشخیص دهند و نتیجه انتخابات اساسا برای برگزار کنندگان انتخابات فرقی ندارد و بیش از همه مکلف به‌انجام وظیفه ای هستیم که مشارکت هر چه بیشتر مردم را فراهم کند.

وی ادامه داد: شما نیز بنا به‌فرمایش رهبر معظم انقلاب باید دوستان و همسالان خود را تشویق کنید که در انتخابات شرکت کنند و اینکه به‌چه کسی رای بدهند موضوع بحث جلسه ما نیست و همه باید از حق انتخاب خودتان با آگاهی استفاده کنید.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همزمان با ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و نخستین میان دوره ای مجلس یازدهم و دومین میان دوره ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری بیست و هشتم خردادماه‌ برگزار خواهد شد.

استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با گرامیداشت ۲۰ خرداد روز جهانی صنایع دستی بیان داشت: ما قم را به‌عنوان شهر ملی انگشتر ثبت کردیم و این رویداد فرهنگی مهمی برای این استان می‌باشد چرا که شهرهای دیگر از نظر صنایع دستی بویژه انگشتر دارای سابقه دیرینه ای بودند ولی در قم بواسطه وجود هنرمندان زبر دست و خوش ذوقی که داشتیم این عنوان به‌قم تعلق گرفت.

وی افزود: این نام برای قم بسیار با مسما است، چون به‌لحاظ زیارتی بودن این استان، وجود حرم حضرت معصومه (س) به‌منزله نگین انگشتری برای آن می‌باشد.

سرمست یادآور شد: بنابر این این بُعد زیارتی بودن قم می طلبید که این استان از نظر سوغات زائر و هویت فرهنگی تکمیل شود و ثبت ملی قم به‌عنوان شهر ملی انگشتر می تواند در کنار سوهان و یا فرش دستباف مکمل سوغات زائران و مسافران باشد، و جا دارد که از هنرمندانی که در این عرصه فعالیت می‌کنند، قدردانی کنیم./

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها