سخنگوی نیروهای مسلح یمن:

نهمین پهپاد جاسوسی آمریکا در یمن ساقط شد

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از ساقط شدن دومین پهپاد جاسوسی آمریکا در حریم هوایی این کشور طی ۲ روز گذشته خبر داد.
کد خبر: ۱۴۷۲۱۰۸

نهمین پهپاد جاسوسی آمریکا در یمن ساقط شد

به گزارش جام جم آنلاین، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: پدافند هوایی یمن موفق شد یک پهپاد آمریکایی از نوع ام کیو ۹ را در حین اجرای عملیات جاسوسی و رزمی در حریم هوایی صعده ساقط کند.

وی در ادامه افزود: این پهپاد دومین پهپاد طی ۲ روز گذشته و نهمین پهپاد طی نبرد مقدس ما با دشمن به شمار می رود که ساقط شده است.

سریع در خصوص عملیات الکرامه نیز گفت: نیروهای مسلح یمن از عملیات شهادت طلبانه شهید مجاهد ماهر الجازی که در راستای حمایت از خون شهدای غزه انجام شد قدردانی می کنند.

وی بیان کرد: ما به عملیات نظامی خود تا توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و لغو محاصره این باریکه ادامه می دهیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها