تغییر ساعت کار، ترافیک را دوچندان کرد

ترافیک پایتخت روز گذشته اگر چه از مانتیورهای اتاق کنترل ترافیک ، آرام و روان دیده می شد، اما همزمانی ساعت کار ادارات و بانکها با کسبه و مدارس موجب افزایش ساعت ترافیک
کد خبر: ۱۴۶۸۶۷
از ساعت 7.30 تا ساعت 10 شد و افزایش 40 درصدی سفر در پایتخت ، کاملا ملموس بود.
از سوی دیگر، حجم وسایل نقلیه خصوصی و موتورسیکلت ها و کمبود حلقه سیستم حمل و نقل عمومی تهران نشان داد که این سیستم عمومی جوابگوی افزایش سفرهای درون شهری نیست.
سیدجعفر تشکری هاشمی ، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در گفتگو با «جام جم» در خصوص افزایش ساعت ترافیک گفت: ساعت اوج ترافیک در روز اول مهر از ساعت 7.30 آغاز شد و تا 10 ادامه داشت و دلیل آن ، انطباق ساعت کار ادارات ، بانکها، مدارس و کسبه است که به دلیل حجم و تراکم زمانی تقاضای سفر، سرعت سفر کاهش یافته و ساعت آن افزایش می یابد.
وی افزود: پیش بینی می شود در روزهای دوم مهر تا پایان ماه مبارک رمضان ، ساعت ترافیک از 7.30 تا 9.30 باشد.
تشکری هاشمی با اشاره به این که مدیریت شهری تمام بضاعت و توان خود را به کار بسته است ، ادامه داد: سیستم حمل و نقل عمومی 11 میلیون سفر را به مقصد رسانده است که از این میان ، اتوبوس ها و مینی بوس ها 5 میلیون ، تاکسی های ون 2.5 میلیون ، مسافربرهای شخصی 2 میلیون و شبکه مترو یک میلیون حجم سفر را به خود اختصاص داده اند.
وی در پاسخ به این پرسش که حجم کل سفرهای تهران چقدر بوده است ، خاطرنشان کرد: از اول مهر شاهد حضور یک و نیم میلیون دانش آموز و یک میلیون دانشجو در سطح شهر هستیم که در مجموع 2.5 میلیون سفر شهری انجام می دهند.
وی ادامه داد: جمع 12 میلیون سفر قبل از مهر با 2.5 میلیون سفر دانش آموزان و دانشجویان ، رقم سفر را تقریبا به 17 میلیون می رساند که تنها 11 میلیون سفر به وسیله حمل و نقل عمومی و 6 میلیون سفر با خودروهای شخصی و موتورسیکلت ها صورت می گیرد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تاکید بر این که شهر تهران به 430 کیلومتر مترو نیازمند است ، گفت: در حال حاضر، تنها 45 کیلومتر مترو در سطح شهر و 45 کیلومتر در حومه تهران وجود دارد که در مجموع شهر تهران پس از گذشت سالها، شاهد فعالیت و خدمات رسانی 90 کیلومتر خط متروست ؛ اما این میزان زیبنده و پاسخگوی نیاز مردم شهر تهران نیست.
وی خواستار همکاری دولت و مجلس برای توسعه متروی تهران شد و ادامه داد: با توجه به سهمیه بندی بنزین ، باید امکانات و زیر ساخت های لازم برای توسعه حمل و نقل عمومی صورت گیرد تا مردم بتوانند بدون استفاده از وسایل نقلیه شخصی ، در سطح شهر به آسانی تردد کنند اما در حال حاضر، ناوگان حمل و نقل عمومی جوابگوی نیازها نیست و این موضوع می تواند باعث کاهش میل استفاده از وسایل نقلیه عمومی شود.

محورهای پرتردد

نعمت اللهی ، مدیر مرکز نظارت و کنترل ترافیک شهرداری تهران محورهای پرترافیک تهران را محورهای غربی و شمال غرب تهران اعلام کرد و افزود: محورهای شیخ فضل الله محدوده پل ستارخان ، صدر محدوده شریعتی ، چمران محدوده تابناک ، پاسداران محدوده نیستان چهارم و تنگستان دوم و چهارم ، بارترافیک نسبتا بیشتری نسبت به دیگر نقاط داشته اند.
وی اضافه کرد: ترافیک سنگین صبحگاهی از ساعت 7.30 تا 9.30 ادامه داشت و تعداد نقاط درگیر ترافیک امروز تقریبا دو برابر روز قبل بود.
وی نقص فنی اتوبوس های شرکت واحد و تصادفات را مهمترین وقایع ساعات اولیه دیروز اعلام کرد و گفت: پس از این وقایع به ترتیب ازدحام مسافران شرکت واحد و تاکسیرانی و نقص فنی خودروهای شخصی ، مهمترین وقایع ساعات اولیه بود.
مدیر مرکز نظارت و کنترل ترافیک شهرداری تهران تاکید کرد: براساس آمارهای موجود، بیشترین ترافیک سنگین در نخستین روز بازگشایی مدارس در بخشهایی از بزرگراه صدر، یادگار امام ، شیخ فضل الله ، رسالت ، چمران و خیابان پاسداران گزارش شده است.

BRT و جابه جایی 300 هزار نفر

سیدجعفر تشکری هاشمی درباره حجم سفر انجام شده با BRT خاطرنشان کرد: استقبال مردم از BRT قابل توجه بود و تا پایان روز، جابه جایی حدود 300 هزار نفر از این طریق صورت گرفته است.
وی همچنین از افزایش 17 دستگاه دوربین نظارت تصویری خبر داد و گفت: تعداد دوربین های کنترل کننده سطح شهر به 200 دستگاه رسیده است.

21 تصادف

روز گذشته در ساعات پرترافیک صبحگاهی (7.30 تا 10) حدود 21 تصادف منجر به خسارت روی داد که در مواردی ، نیاز به حضور آمبولانس و بالگرد امداد نیز به وجود آمد که باعث افزایش ترافیک شد.به گفته کارشناسان ، علاقه خودروهای عبوری برای دیدن صحنه حادثه نیز در افزایش ترافیک نقش زیادی دارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها