در ادامه داوود دانش جعفری ، وزیر امور اقتصادی و دارایی در دفاع از این لایحه گفت: پس از بررسی های زیادی که نزدیک به 7 سال طول کشید، کارشناسان به این نتیجه رسیدند که اقتصاد دولتی راه به جایی نمی برد؛ زیرا کشورهایی که خیلی از ما عقب تر بودند با فعالیت بخش خصوصی ، وضعیت مناسب تری یافتند.
وی با اشاره به این که در سالهای گذشته اقتصاد کشور متکی به توان مالی دولت بوده و این توان محدود است ، تاکید کرد: در حال حاضر 130 هزار میلیارد تومان نقدینگی در اختیار بخش خصوصی است و ما را از تورم مزمن رهایی می دهد و می تواند کشور را بسازد.
دانش جعفری با بیان این که کار مشترک زیادی میان دولت و مجلس درخصوص این لایحه انجام شده است ، گفت: در این لایحه انحصارزدایی و تشویق در رقابت لحاظ شده است.
در ادامه کلیات این لایحه به رای گذاشته شد که حدادعادل به عنوان رئیس جلسه از تمامی نمایندگان خواست در این رای گیری شرکت کنند که در نهایت طرح تصویب شد.
بررسی لایحه مدیریت خدمات کشوری
کمیسیون لایحه مدیریت خدمات کشوری ، توافقات مجلس ، دولت و شورای نگهبان را بررسی می کند.
به گزارش خبرنگار جام جم ، محمدحسین فرهنگی ، نماینده تبریز در جمع خبرنگاران با اشاره به این که کمیسیون مشترک بررسی کننده لایحه مدیریت خدمات کشوری جلسه دارد، گفت: در این جلسه توافقات به عمل آمده میان رئیس مجلس با دولت و شورای نگهبان درخصوص رفع مشکلات اجرایی این لایحه بحث و بررسی خواهد شد.
انتظار برای قرائت تحقیق و تفحص
حسن کامران ، عضو فراکسیون اکثریت اظهار امیدواری کرد که گزارش تحقیق و تفحص از قوه قضاییه امسال نهایی شود. وی درباره این که این تحقیق و تفحص در چه مرحله ای است ، گفت: چون قوه قضاییه دستگاه عریض و طویلی است ، طبیعی است که این روند زمان بیشتری ببرد.
کامران افزود: وقتی گزارش رسما به اطلاع علاقه مندان برسد، مهم است والا حرف و حدیث هایی که مطرح می شود، بی پایه و اساس است.