پهپادهای انتحاری حزب الله پایگاه بیت هلل را به آتش کشیدند

حزب الله لبنان عملیات جدیدی را علیه اشغالگران در شمال فلسطین اشغالی انجام داد.
کد خبر: ۱۴۵۸۵۷۴

به گزارش جام جم آنلاین، حزب الله لبنان از عملیات جدید علیه نظامیان صهیونیست و مواضع آنها در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که با پهپادهای انتحاری پایگاه نظامی بیت هلل که مقر گردان السهل جمعی تیپ ۷۶۹ در آن قرار دارد و نیز محل استقرار سامانه‌های گنبد آهنین و نظامیان و افسران را هدف قرار داده است.

با شروع عملیات «طوفان الاقصی» از سوی گروه‌های مقاومت فلسطین، جنبش حزب‌الله لبنان در جهت سرگرم کردن نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

در همین ارتباط، رسانه‌های صهیونیستی نیز بارها اذعان کرده‌اند که حزب‌الله در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین همچنان دست برتر را دارد و ارتش رژیم صهیونیستی در این منطقه به دام افتاده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
دشواری معنا در عصر مجازی

 با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالش‌های اجرای برنامه‌های معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکه‌های اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم

دشواری معنا در عصر مجازی

نیازمندی ها