پیمان جبلی رئیس رسانه ملی در این مراسم گفت: چند جملهای از باب وظیفه درباره یک همکار و استاد میگویم. تک تک همکارانی که در این جلسه حضور دارند، شهادت میدهند که غیر از بزرگی و فروتنی از او ندیدهاند. او در کنار حرفه خود و تسلط بر کار ورزشی استاد بزرگمردی و تواضع بود.
وی افزود: شاید اسکویی اصلاً درخواستی برای شخص خودش نداشت و هر آنچه بود درخواست برای کار حرفهای بود. استاد اسکویی همانطور که از صدای جوانش برمی آمد مصداق نشاط و سرزندگی بود. از آنجا که آنچه که باقی میماند صداست صدای او همیشه جاودان خواهد بود.
رئیس سازمان صداوسیما عنوان کرد: اسکویی در ۸۵ سالگی برنامه سال تحویل زنده رادیو ورزش را اجرا کرد و حتی وقتی روی تخت بیمارستان بود باز هم امیدوار بود و به ما امید داد و میگفت من ورزشکارم نگران نباشید. نماز اولش هیچ گاه ترک نشد و در کنار همکاران جوان علی رغم پیشکسوتی با تواضع کار میکرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جامجم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه
در گفتوگوی اختصاصی با نماینده جنبش جهاد اسلامی در تهران مطرح شد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم