مجازات قاچاقچی سوخت در بوئین زهرا
مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین

مجازات قاچاقچی سوخت در بوئین زهرا

مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین

محکومیت میلیاردی عامل قاچاق تنباکو در قزوین

مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین از محکومیت چهار میلیارد و ۶۴ میلیون ریالی قاچاق تنباکو خبر داد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین از محکومیت چهار میلیارد و ۶۴ میلیون ریالی قاچاق تنباکو خبر داد.
کد خبر: ۱۴۴۸۶۸۴

مهرداد نوری- جام جم آنلاین قزوین:علیرضا حسن پور، مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین گفت: پرونده یک دستگاه خودرو سواری حامل ۲ هزار و ۷۳۰ بسته تنباکوی قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۳۶۴ میلیون ریال در شعبه سوم تعزیرات حکومتی قزوین رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، اتهام انتسابی متهمین را محرز، علاوه بر ضبط خورو و کالای کشف شده، متهم ردیف اول را برای قاچاق کالا به پرداخت ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال محکوم کرد.

حسن پور گفت: شعبه همچنین متهم ردیف دوم را به دلیل معاونت در حمل کالای قاچاق به پرداخت یک میلیارد ۳۶۴ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد که در مجموع مبلغ چهار میلیارد و ۶۴ میلیون ریال جریمه نقدی وصول شد.

به گفته مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین، شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده تخلف، مراتب را از سامانه ارتباطی ۱۳۵ یا مراجعه به تعزیرات حکومتی برای رسیدگی فوری گزارش کنند.

newsQrCode
برچسب ها: کالا قاچاق حمل
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها