مردمی سازی نظارت بر سلامت انتخابات
فعالیت ضابطان خاص برای رصد تخلفات و جرایم انتخاباتی

مردمی سازی نظارت بر سلامت انتخابات

دستگیری چند نفر به دلیل خرید و فروش رای در گلستان

دادستان مرکز گلستان از دستگیری چند نفر به دلیل خرید و فروش رای در این استان خبر داد و گفت: با نامزدهایی که با خرید و فروش رای به‌دنبال زیرسوال بردن سلامت انتخابات هستند به شدت برخورد می‌شود.
دادستان مرکز گلستان از دستگیری چند نفر به دلیل خرید و فروش رای در این استان خبر داد و گفت: با نامزدهایی که با خرید و فروش رای به‌دنبال زیرسوال بردن سلامت انتخابات هستند به شدت برخورد می‌شود.
کد خبر: ۱۴۴۷۲۶۲
نویسنده شبیر دائمی

محمود اسپانلو روز جمعه در ستاد انتخابات گلستان اظهار کرد: مسوول رسیدگی به جرایم انتخاباتی دادستان است و مدیریت جرایم توسط ۲۵۰ ضابط قضایی آموزش دیده گزارش داده می‌شود.

وی ادامه داد: در کنار ضابطان قضایی، ضابطان امنیت و دیگر نیروهای امنیتی نیز تخلفات مربوط به انتخابات را در سراسر استان رصد می‌کنند.

اسپانلو با اشاره به اینکه در راستای سلامت انتخابات، جلسات متعددی برگزار شد، یادآور شد: در زمان ممنوعیت تبلیغات انتخاباتی، سلامت انتخابات رصد شد و خوشبختانه پرونده‌های جدی ناشی از تخلفات انتخابات در استان گزارش نشده است.

دادستان مرکز گلستان خاطرنشان کرد: در روز ممنوعیت تبلیغات انتخاباتی، گزارش سوء به دست ما نرسید اما امروز و در روند رای‌گیری، تخلف خرید و فروش آرا گزارش شده که با متخلفان قاطعانه برخورد شد.

وی با بیان اینکه در علی آبادکتول ۶ قاضی و در سراسر استان گلستان، دادستان‌ها برای رصد و بررسی در میدان هستند، خاطرنشان کرد: براساس قانون، حبس، شلاق و جزای نقدی در انتظار مجرمانی است که اقدام به خرید و فروش آرای می‌کنند.

به گفته دادستان مرکز گلستان؛ در صورتی که نامزد نمایندگی مجلس شورای اسلامی مراتب جرم خرید و فروش رای شود به ۲ نوبت محرومیت شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی مجازات خواهد شد.

اسپانلو خاطرنشان کرد: نقض قانون تبلیغات یکی از ضمانت اجراها برای بررسی مجدد صلاحیت نامزدهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی است و در صورت تشکیل پرونده قضایی و اثبات تخلف، امکان بررسی مجدد صلاحیت وجود دارد.

وی یادآور شد: مردم در صورت مشاهده تخلفات انتخاباتی می‌تواند با شماره ۱۱۰ و یا ستاد خبری اداره‌کل اطلاعات تماس حاصل کنند و یا به ناظران حاضر در شعب اخذ رای گزارش کنند.

به گفته دادستان مرکز گلستان؛ امروز در جریان برگزاری انتخابات در گلستان چند نفر دستگیر شدند که یکی از این مجرمان، با حضور در شعب صندوق رای و با اهدای کارت هدیه، اقدام به خرید و فروش رای می‌کرد که دستگیر شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها