با حضور بموقع ماموران انتظامی ، 7 جوان که قصد تعرض به یک زن را داشتند، هنگام درگیری دستگیر شدند.
کد خبر: ۱۴۴۳۷۷
به دنبال تماس مردمی با مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر درگیری یک زن با 7 جوان که یک خودروی تاکسی و یک پیکان در اختیار دارند، ماموران کلانتری 166 لشگرک با عزیمت به محل ، متوجه شدند زن جوانی در حال زد و خورد با 7 سرنشین 2 دستگاه خودرو است.
با دستگیری سرنشینان خودرو، زن جوان در اظهارات خود گفت: وقتی قصد رفتن به لواسان را داشتم ، در فلکه چهارم تهرانپارس سوار خودرویی شدم. در میانه راه و در جاده تلو، راننده به اتفاق 2 نفر از دوستانش قصد تعرض به من را داشت که در این هنگام ، 4 سرنشین یک خودروی تاکسی نیز در محل حاضر شدند، آنها مرا به داخل خودرو منتقل کردند که با مقاومت از سوی من ، آنها مرا از ناحیه پای چپ با چاقو مجروح کردند.
به دنبال این شکایت ، هر 7 متهم که میانگین سنی آنها از 17 تا 20 سال اعلام شده است ، با صدور دستور قضایی برای ادامه تحقیقات در اختیار پلیس آگاهی قرار گرفتند. تحقیق در این زمینه ادامه دارد.