به گزارش جام جم آنلاین ،مقدم افزود: در بازارچه مرزی میلک تعداد ۵۸ غرفه وجود دارد که از این تعداد ۲۰ غرفه فعال است.
وی گفت: با صادرات ۱۴۵ میلیون دلار کالا از این بازارچه صادرات در هشت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۱۸ درصد رشد داشته است.
وی افزود: تعداد ۴۰۰ نفر کارگر در بازارچه میلک مشغول به کار هستند که حدود ۱۵۰ نفر آنها بیمه شده اند و مابقی هم در آینده بیمه خواهند شد.
مدیر بازارچه مرزی میلک هیرمند گفت: واردات دام از طریق بازارچه مرزی میلک انجام شده که تعداد ۵۲ نفر شتر، ۱۸۰ راس گوسفند و ۶۴ راس گاو و گوساله وارد شده است.
مقدم افزود: تعداد شش هزار و ۸۰۰ کامیون ایرانی وارد بازارچه شده اند و تعداد ۵ هزار و ۴۰۰ کامیون افغانی خارج شده است.
وی گفت: اغلب محصولات صادراتی مواد غذایی، کاشی، ظروف پلاستیکی و تره بار است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد