آزادی ۵۰ زندانی جرایم غیرعمد و مالی‌ در مشگین‌شهر

رئیس ستاد مردمی دیه استان اردبیل از آزادی ۵۰ زندانی جرایم غیرعمد و مالی‌ در مشگین شهر خبر داد.
کد خبر: ۱۴۳۴۹۵۳

 به گزارش جام جم آنلاین ،به نقل از روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان اردبیل کریم الله محبوبی اناری گفت: همزمان با رئیس سازمان زندان‌های کشور هشتمین آیین آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و مالی توسط ستاد مردمی دیه استان اردبیل در زندان مشگین شهر برگزار شد.

وی ادامه داد: در این مراسم تعداد ۵۰ زندانی نیازمند آبرومند از زندان‌های‌ استان آزاد شدند که از این تعداد ۲۶ تَن با کمک ستاد مردمی دیه استان اردبیل و ۲۴ تَن‌ دیگر با حضور و کمک مستقیم خیرین در زندانهای‌ استان آزاد و به کانون‌ گرم خانواده‌هایشان بازگشتند.


محبوبی افزود: مبلغ محکومیت این ۲۶ زندانی بیش از ۳۲ میلیارد تومان بوده است‌ که ازطریق گذشت شاکیان، آورده مددجویان، تسهیلات بانکی و صدور احکام اعسار قضایی تأمین و از زندان های استان آزاد شدند.

وی اضافه کرد: ستاد مردمی دیه استان اردبیل از ابتدای سال جاری تا به حال تعداد ۱۶۳ زندانی جرایم غیرعمد و مالی را با مبلغ محکومیت بیش‌ از ۱۹۸ میلیارد تومان از زندان‌های استان آزاد کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها