
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، علیرضا رفیعی با اشاره به اینکه این پست سیار با ظرفیت ترانسفورماتور 15 مگاولت آمپری دارای 4 فیدر خروجی 20 کیلوولت است؛ اظهار داشت: انشعاب پست مذکور از طریق خط قدیم 132 کیلوولت بافق به شبکه متصل شده و دو برج جدید نیز برای ایجاد انشعاب از این خط احداثشده است.
معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقهای یزد گفت: عملیات احداث خط، آمادهسازی زمین و انتقال پست سیار در مدت زمان کمتر از دو ماه انجام شد.
رفیعی با بیان اینکه خط و پست مذکور با مشارکت صنایع مستقر در پهنه بافق اجرا شده است؛ تصریح کرد: در صورت توسعه، استقبال و مشارکت صنایع، در آینده خط و پست دائم در این منطقه احداث خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد