به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه جامعه و فرهنگ ملل، علمای سعوی با مشورت یکی از تولیدکنندگان پیشروی گوشت پرورشی میگویند: پروتئین تازهای که از سلولهای حیوانی رشد میکند و نیازی به ذبح حیوانات ندارد، میتواند حلال یا مجاز باشد. اتحادیه ارتدوکس یهودی در این ماه برای اولین بار یک سویه مرغ آزمایشگاهی را به عنوان «کوشر» یا غذای حلال یهودی تأیید کرد.
این در حالیست که هنوز این مسئله از سوی علمای اکثر کشورهای مسلمان به رسمیت شناخته نشده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد