به گزارش جام جم آنلاین البرز، جابری انصاری مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی البرز، به نقل از یاسر احمد وند معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت : هشتمین دوره انتخاب و معرفی پایتخت کتاب ایران در حالی به مرحله داوری رسیده است که 105 شهر از نقاط مختلف کشور در این جشنواره شرکت کردند و داوطلب و مشتاق کسب این عنوان هستند که بحمد الله این میزان مشارکت و این چنین اشتیاقی از مردم کتاب دوست ایران انتظار می رفت .
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز افزود : از بین 105 شهر داوطلب ، کرج جزو 12 شهر به مرحله پایانی داوری رسیده است.
جابری انصاری ضمن ابراز امیدواری به این رویداد مهم ، نسبت به ارائه برنامه های خلاقانه و اثر گذار برای رونق کتابخوانی تاکید کرد : امیدوارم با حمایت های بیدریغ جناب آقای دکتر عبداللهی استاندار محبوب استان البرز و همینطور جناب آقای آل عوض مشاور محترم استاندار در امور فرهنگی و اجتماعی و رئیس شورای سیاست گذاری طرح کرج پایتخت کتاب ایران و مشارکت همه دستگاه های فرهنگی شهرستان کرج شاهد باشیم کرج پایتخت کتاب ایران شود ، اهمیت این برنامه که از مجموعه برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشد را ارج می نهیم و خواستار همدلی و هماهنگی کلیه دستگاه ها و نهاد های فرهنگی استان و شهر کرج به منظور تحقق زیر ساخت های کتابخوانی در شهر کرج می باشیم ، تا به بهترین شکل ممکن خود را محیای داوری مرحله نهایی نموده و شهرکرج را به عنوان شهر پایتخت کتاب ایران به مردم عزیز ایران معرفی گردد .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: