ایران در 4 کشور مجتمع پتروشیمی می سازد

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت : ایران در ونزوئلا، عمان ، اندونزی و فیلیپین مجتمع پتروشیمی احداث می کند.
کد خبر: ۱۴۱۸۴۵

غلامحسین نجابت در گفتگو با شانا با بیان این مطلب افزود: یک مجتمع یک میلیون تنی متانول با مشارکت ونزوئلا در عسلویه و یک مجتمع دیگر با همین مشخصات با مشارکت ایران در این کشور احداث خواهد شد.
وی یادآور شد: به منظور افزایش همکاری های اقتصادی ، مذاکرات مربوط به احداث یک واحد پتروشیمی در کشور با مشارکت اندونزی آغاز شده و قرار است واحد متقابل یا در اندونزی یا سنگاپور ساخته شود.
نجابت اظهار کرد: قرار است طرح دیگری نیز به صورت مشترک با عمان اجرا شود که در آن یک مجتمع اوره و آمونیاک در ایران و یک مجتمع تولید پی .وی .سی در این کشور ساخته خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به اجرای طرح پلی اتیلن سنگین مشترک میان ایران و فیلیپین تاکید کرد: این طرح در مرحله تولید آزمایشی قرار دارد و در آینده نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.
ظرفیت تولید مجتمع پتروشیمی با مشارکت عمان یک میلیون تن اوره و 670هزار تن آمونیاک خواهد بود و سرمایه مورد نیاز برای اجرای این طرح نیز حدود 500میلیون یورو به صورت ارزی و ریالی برآورد شده است.
همچنین کلنگ طرح مشترک ایران و ونزوئلا با تولید یک میلیون تن متانول در ماه گذشته با حضور روسای جمهور 2کشور در عسلویه به زمین زده شد.
برای اجرای این طرح 2میلیارد دلار سرمایه گذاری اولیه مورد نیاز است و تا پایان سال 2010میلادی به بهره برداری خواهد رسید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها