مامور پلیس امریکایی پسربچه 5 ساله را کشت

مامور پلیس امریکایی که ظاهرا به یک مار شلیک میکرد یک پسربچه 5 ساله را که در آن نزدیکی مشغول ماهیگیری بود ، کشت.
کد خبر: ۱۴۱۷۱۱

به گزارش آسوشیتدپرس از نوبل، اوکلاهاما، اوستین هیلی با جک تریسی، پدربزرگش به ماهیگیری رفته بود که تریسی گفت: صدای گلولهای را شنید و دید در چند متری قایقش چیزی به آب خورد. لحظاتی بعد گلوله دوم به سر اوستین خورد.
یک مامور پلیس نوبل که به تقاضای یکی از ساکنان این شهر برای کشتن ماری که روی درختی جا خوش کرده بود، رفته بود، هنگامی که میخواست مار را بکشد ظاهرا گلوله مرگبار را شلیک کرد.
باب وید شهردار نوبل گفت: به من گفتند هر کلکی زدند مار از درخت پایین نمیآمد و مدام هیسهیس میکرد. این بود که صاحب خانه به پلیس گفت بهتر است مار را بکشند و ماجرا از این جا شروع شد.
تریسی که تصور میکرد شخصی میخواهد او و نوهاش را بکشد با خودرو بچه را به خانه دخترش در فاصله حدود 200 متری آنجا برد. بچه را وقتی به بیمارستان رساندند مرده بود.
وید پلیس تیرانداز را معرفی نکرد اما گفت وی تا روشن شدن تحقیقات با دریافت حقوق به مرخصی فرستاده شده است.
تریسی، پدربزرگ، گفت: نمیخواهم بگویم که او به عمد شلیک کرد اما بگذارید چیزی به شما بگویم: «اگر بچهای داشتم و در این ماشین سوارش میکردم و او را در صندلی مخصوص نمینشاندم یا کمربند او را نمیبستم و او در راه شهر کشته میشد، پلیس مرا به قتل متهم میکرد... آنچه که این پلیس کرد خیلی بدتر از آن است.»
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها