ایجاد واحد پاسخگویی در سازمان سنجش

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: امسال با توجه به راه اندازی واحد پاسخگویی ، رکورد پاسخگویی به داوطلبان را می شکنیم.
کد خبر: ۱۴۱۶۲۰

عبدالرسول پور عباس در مصاحبه با واحد مرکزی خبر افزود : واحد پاسخگویی واحد جدیدی است که به تازگی راه اندازی شده است.
وی گفت: در گذشته مراجعان برای دریافت پاسخ در قسمتهای مختلف سازمان پخش می شدند و حتی بعضی موارد به شهرستان کرج رفت و آمد می کردند به همین دلیل امسال با توجه به تجارب سال گذشته تمام واحدهایی را که با مردم سروکار داشتند در قالب یک واحد جمع کردیم.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشورافزود : اکنون با توجه به تجمیع واحدها در یک محل و ایجاد ارتباط رایانه ای بین آنها ، مراجعان پاسخ خود را در همین محل آنی یا پس از طی دوره ای مشخص دریافت می کنند ، ضمن آنکه آمادگی پاسخ به سوالات داوطلبان به صورت تلفنی نیز وجود دارد.
پور عباس با بیان اینکه واحد پاسخگویی از بخشهایی همچون دبیرخانه ، روابط عمومی ، بررسی آماری و آزمون سازی تشکیل شده است اظهار داشت: امسال با راه اندازی این واحد ازدحام جمعیت، به شکل چشمگیری کاهش یافته است اما سال گذشته به علت تعداد بسیار زیاد مراجعه کنندگان ازدحام جمعیت به حدی بودکه خیابان کریمخان چند نوبت بسته شد.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در ادامه با اشاره به مشکل پیش آمده برای بعضی از داوطلبان در دریافت کارت کد رمز خود گفت: از دیروز متوجه شدیم عده ای از داوطلبان که عمدتا ته جدولی هستند و برای دریافت کارت کد رمز خود اقدام نکرده اند به واحد پاسخگویی هجوم آورده اند و بنابراین تمام واحدها را برای پاسخگویی به این دسته از داوطلبان بسیج کردیم.
وی با بیان اینکه اطلاع رسانی کامل از طریق صدا و سیما ،مطبوعات و پیک سنجش برای توزیع کارت در دانشگاهها و مدارس صورت گرفته است افزود: این داوطلبان که اکثرا دارای رتبه های پائین و از پذیرفته شدن در دانشگاه ناامید بودند و برای دریافت کارت کد رمز خود اقدام نکرده بودند پس از اعلام افزایش 250 هزار نفری ظرفیت مجاز نسبت به سال گذشته برای دریافت کد رمز خود به واحد پاسخگویی مراجعه کردند که ما نیز با آنان نهایت همکاری را کرده ایم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها