تحرکات جدید ارتش جمهوری آذربایجان

اشغال جاده‌های شمال گذرگاه لاچین

منابع خبری از پیشروی نیروهای ارتش جمهوری آذربایجان و اشغال جاده‌های شمال گذرگاه لاچین و سیطره بر آن خبر می‌دهند.
منابع خبری از پیشروی نیروهای ارتش جمهوری آذربایجان و اشغال جاده‌های شمال گذرگاه لاچین و سیطره بر آن خبر می‌دهند.
کد خبر: ۱۴۰۲۱۶۲

منابع ارمنی با بیان این خبر از نقض آشکار آتش‌بس توسط نیروهای جمهوری آذربایجان سخن گفته‌اند و از روسیه به‌عنوان ضامن آتش‌بس خواسته‌اند مانع ادامه نقض آتش‌بس و تجاوزات باکو شود.

ارتش جمهوری آذربایجان با تأیید اشغال جاده‌های شمال کریدور لاچین در توجیه آن مدعی شده است به این خاطر کنترل این جاده‌ها را به‌دست گرفته است که ارمنستان سعی دارد به‌طور غیرقانونی از آن برای انتقال سلاح به قره‌باغ استفاده کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها