به گزارش جام جم آنلاین، نشریه معتبر گاردین در گزارشی نوشت که تیم ملی فوتبال روسیه به یک تورنمنت فوتبالی در قاره آسیا دعوت شده است.
به نوشته گاردین، فدراسیون فوتبال تاجیکستان از روسیه برای حضور در نخستین دوره رقابتهای فدراسیون فوتبال آسیای مرکزی (کافا) در بخش مردان دعوت کرده و روسبه نیز این دعوت را پذیرفته است.
مسابقات کافا از ۹ تا ۲۱ژوئن برگزار خواهد شد و درصورت حضور قطعی روسیه، با ۷ تیم انجام خواهد شد.
فدراسیون فوتبال آسیای مرکزی متشکل از کشورهای ایران، افغانستان، ترکمنستان، ازبکستان، قرقیزستان و تاجیکستان است. کافا زیرمجموعه ایافسی است.
پس از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲(۵ اسفند۱۴۰۰)، تیمهای ملی و باشگاهی روسیه و بلاروس از حضور در رقابتهای بینالمللی و قارهای محروم شد و مسکو گزینه پیوستن به فدراسیونهای ورزشی آسیا را مورد بررسی قرار داده است.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا