دولت پاکستان در حالی آخرین آمار تلفات جانی مسجد لعل را اعلام کرد که دولت پرویز مشرف به تدریج در حال مواجهه با تظاهرات های ضد دولتی در گوشه و کنار کشور می شود.
کد خبر: ۱۳۹۵۵۸
به گزارش خبرگزاری رویترز ، چودری محمد علی از مقامات انتظامی شهر اسلام آباد آمار نهایی کشته شدگان تندرو در مسجد لعل و نیز تلفات نیروهای ارتشی 102 نفر بوده است که تنها 11 نفر از آنها ارتشی بوده اند و 91 نفر دیگر از تندروان مسلح بوده اند.
وی با بیان اینکه 590 نفر از دستگیر شدگان طلاب زن مسجد به خانواده های انها سپرده شده اند گفت در مجموع 631 نفر از طلاب مرد مسجد لعل خود را تسلیم نیروهای امنیتی پاکستان کردند که 386 نفر انها پس از اتمام بازپرسی ازاد شده اند.
از سوی دیگر روز جمعه گروههای مذهبی در پاکستان تظاهراتی مسالمت امیزعلیه دولت پاکستان برپا کردند.
بر اساس این گزارش طرفداران شورای اقدام مشترک که ائتلافی از شش گروه مذهبی در پاکستان است در شهرهای مختلف پاکستان از جمله اسلام اباد، لاهور، راولپندی، کراچی کویته و پیشاور تظاهراتی آرام و مسالمت آمیز علیه دولت پاکستان برپا کردند.
تظاهرکنندگان از دولت پاکستان خواستند از یورش به مدارس دینی و مساجد به بهانه مبارزه با تروریستم خودداری کند.