
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
دبیر کنگره یکصد و هفتمین سالروز شهادت رییسعلی دلواری با اشاره به سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان بوشهر به خبرنگار جام جم گفت: به پاس حماسه آفرینی و جانفشانی دلاوران تنگستانی در دفاع از مرزهای آبی کشور و در مقابله با هجوم ناوگان دریایی سلطنتی انگلیس و در آستانه سالروز شهادت رئیسعلی دلواری،کنگره بزرگداشت این سردار مبارز جنوب امروز پنجشنبه در دلوار،زادگاه شهید رئیسعلی دلواری و با حضور دکتر محمدباقر قالیباف،رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.
عبدالرضا عالی پور اضافه کرد: برنامه اصلی کنگره که همان مراسم ویژه با حضور دکتر قالیباف، رئیس محترم مجلس شورای اسلامی است راس ساعت ۲۱ در منزل شهید رئیسعلی دلواری با حضور مسئولین کشوری و لشکری و مدیران استانی برگزار می شود .
وی ادامه داد:رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه سفر به بوشهر برای سخنرانی در کنگره شهید دلواری از تاسیسات پارس جنوبی،پروژه راه آهن شیراز به بوشهر،سد دالکی و همچنین جزیره نگین بازدید خواهد کرد.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی «جامجم» با دستاندرکاران فصل تازه مسابقه شبکه۵ سیما
شهرام مسلخی، کارگردان «یقهسفیدها» در گفت وگو با «جام جم»
بوبانا آنجلکویچ، روزنامهنگار و تحلیلگر صربستانی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
گفتوگوی «جامجم» با هنرمندی که در ۸۰سالگی همچنان فعال است