فرماندهی انتظامی شهرستان اسلامشهر:

دستگیری ۱۶۲ سارق اماکن خصوصی

در راستای اجرای طرح های انتظامی و امنیت محله محور در ۱۵ روز ماه جاری با تلاش های ماموران و اقدامات اطلاعاتی تعداد ۱۶۲ سارق اماکن خصوصی، محتویات خودرو و قاب زن دستگیر شده‌اند.
کد خبر: ۱۳۷۶۲۴۱

به گزارش خبری پلیس، سرهنگ علی آقا کارخانه با اعلام این خبر گفت: برابر تماس های مردمی با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰، مبنی بر وقوع سرقت های متعدد در سطح شهرستان اسلامشهر، با اخذ دستور از مقام قضایی موضوع در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.
فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر افزود: در این راستای اجرای طرح های انتظامی و امنیت محله محور در ۱۵ روز ماه جاری با تلاش های ماموران و اقدامات اطلاعاتی تعداد ۱۶۲ سارق اماکن خصوصی، محتویات خودرو و قاب زن دستگیر شده و متهمان پس از روبرو شدن با دلایل و شواهد جمعاً به تعداد ۱۳۳ فقره سرقت اعتراف نمودند که با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

سرهنگ علی آقا کارخانه از شهروندان درخواست کرد تا همکاری لازم را به عمل آورده و اقدامات پیشگیرانه پلیسی را مانند نصب دزدگیر و دوربین مدار بسته در اماکن خود انجام داده و از قرار دادن وجوه نقد، اوراق بهادار و تلفن همراه در خودرو خودداری نمایند و در صورت ترک منزل حتماً هماهنگی با افراد معتمد جهت سرکشی از منزل خود اقدام نموده و اقداماتی نظیر نصب حفاظ برای پنجره و درب ها را انجام نمایند و هر گونه موارد مشکوک را از طریق سامانه ۱۱۰ با فوریت های پلیسی در میان بگذارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها