کیفیت «ناسالم برای گروه‌های حساس»؛ صبح شنبه

هوای «قابل قبول» تهران است

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا؛

کیفیت هوای تهران قابل قبول است

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا هم‌اکنون شاخص آلودگی هوای پایتخت روی عدد ۸۶ یعنی بازه قابل قبول قرار دارد.
کد خبر: ۱۳۶۲۰۲۵
به گزارش جام جم آنلاین، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوا هم اکنون شاخص آلودگی هوای پایتخت روی عدد ۸۶ یعنی بازه قابل قبول قرار دارد.

در ۲۴ ساعت گذشته هم این شاخص روی عدد ۱۰۶ یعنی در بازه ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت. بر اساس این گزارش پایتخت از ابتدای سال تاکنون ۱۶ روز هوای قابل قبول، یک روز هوای ناسالم (برای تمام افراد)، ۴ روز هوای ناسالم (گروه‌های حساس)، یک روز هوای خطرناک و دو روز هوای پاک داشته است.

این در حالی است که پایتخت‌نشینان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل دو روز هوای پاک، ۱۸ روز هوای قابل قبول و چهار روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس را تجربه کرده بودند.

منبع: مهر
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
باید دندان طمع غرب را کشید

دکتر منوچهر متکی در گفت‌وگوی اختصاصی با روزنامه جام‌جم ضمن تحلیل دشمنی‌های اخیر آمریکا و تروئیکای اروپایی مطرح کرد:

باید دندان طمع غرب را کشید

مجری‌گری فرمول ندارد

گپ‌و‌گفت خبرنگار جام‌جم با قصه‌نویس رادیو و «چشم شب روشن» تلویزیون که مدتی است از رسانه کناره گرفته است

مجری‌گری فرمول ندارد

نیازمندی ها