کاچی شیره انگور یکی از پیشنهادهای بسیار مناسب این ایام است که خواص زیادی داشته و قوای جسمی ما را تقویت کرده و ما را تا انتهای ماه رمضان حفظ میکند.
مواد اولیه:
آرد گندم: 4قاشق غذاخوری(1000تومان)
شیره انگور: یک لیوان متوسط(7000تومان)
آب: 2لیوان
روغن، کره یا روغن حیوانی: 4قاشق غذاخوری
گلاب: 2قاشق غذاخوری(1000تومان)
زعفران دمکرده و زردچوبه: به میزان لازم
پودر پسته، خلال بادام یا... برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه:
آب و شیره انگور را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت میگذاریم و وقتی کمی جوشید از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم.
آرد را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت میدهیم تا وقتی که بوی خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ داده و قهوهای روشن شود.(نباید تیره شود چون شیره انگور آن را تیره میکند) سپس نصف روغن یا کره و زردچوبه را اضافه کرده و هم میزنیم و بعد از کمی تفتدادن یکباره شربت را به آرد اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا گلوله نشود بعد حرارت را کمکرده و در قابلمه را میگذاریم تا کاچی پخته و به روغن بیفتد و در نهایت آن را در ظرف مناسبی ریخته و باقی کره را روی آن ریخته و با پودر پسته، خلال بادام یا... به دلخواه تزیینکرده و موقع افطار یا سحر سرو میکنیم.
نکات آشپزی: اگر بهجای آرد معمولی از آرد نانوایی استفاده کنیم نتیجه کار بسیار بهتر خواهد شد.
مژده مظهری - روزنامه نگار / ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد