همه آن‌چیزی که رژیمی‌ها و دیابتی‌ها برای خوردن یا پختن کیک و شیرینی باید بدانند

شیرینی کم‌شیرین

کاچی شیره‌ انگور

افطار با حال و هوای روستا

در روزهای ابتدایی ماه مبارک رمضان هستیم و خوردن پیش‌غذاهای سبک و در عین حال مقوی نقش به‌سزایی در سلامت ما در این ایام دارد.
در روزهای ابتدایی ماه مبارک رمضان هستیم و خوردن پیش‌غذاهای سبک و در عین حال مقوی نقش به‌سزایی در سلامت ما در این ایام دارد.
کد خبر: ۱۳۶۰۶۲۵

کاچی شیره انگور یکی از پیشنهادهای بسیار مناسب این ایام است که خواص زیادی داشته و قوای جسمی ما را تقویت کرده و ما را تا انتهای ماه رمضان حفظ می‌کند.

مواد اولیه:

آرد گندم: 4قاشق غذاخوری(1000تومان)
شیره انگور: یک لیوان متوسط(7000تومان)
آب: 2لیوان
روغن، کره یا روغن حیوانی: 4قاشق غذاخوری
گلاب: 2قاشق غذاخوری(1000تومان)
زعفران دمکرده و زردچوبه: به میزان لازم
پودر پسته، خلال بادام یا... برای تزیین: به میزان لازم

طرز تهیه: 

آب و شیره انگور را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم و وقتی کمی جوشید از روی حرارت برداشته و کنار می‌گذاریم.

آرد را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت می‌دهیم تا وقتی که بوی خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ داده و قهوه‌ای روشن شود.(نباید تیره شود چون شیره انگور آن را تیره می‌کند) سپس نصف روغن یا کره و زردچوبه را اضافه کرده و هم می‌زنیم و بعد از کمی تفت‌دادن یکباره شربت را به آرد اضافه می‌کنیم و مدام هم می‌زنیم تا گلوله نشود بعد حرارت را کم‌کرده و در قابلمه را می‌گذاریم تا کاچی پخته و به روغن بیفتد و در نهایت آن را در ظرف مناسبی ریخته و باقی کره را روی آن ریخته و با پودر پسته، خلال بادام یا... به دلخواه تزیین‌کرده و موقع افطار یا سحر سرو می‌کنیم.

نکات آشپزی: اگر به‌جای آرد معمولی از آرد نانوایی استفاده کنیم نتیجه کار بسیار بهتر خواهد شد.

مژده مظهری - روزنامه نگار / ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها