کاچی شیره انگور یکی از پیشنهادهای بسیار مناسب این ایام است که خواص زیادی داشته و قوای جسمی ما را تقویت کرده و ما را تا انتهای ماه رمضان حفظ میکند.
مواد اولیه:
آرد گندم: 4قاشق غذاخوری(1000تومان)
شیره انگور: یک لیوان متوسط(7000تومان)
آب: 2لیوان
روغن، کره یا روغن حیوانی: 4قاشق غذاخوری
گلاب: 2قاشق غذاخوری(1000تومان)
زعفران دمکرده و زردچوبه: به میزان لازم
پودر پسته، خلال بادام یا... برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه:
آب و شیره انگور را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت میگذاریم و وقتی کمی جوشید از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم.
آرد را در قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت گذاشته و تفت میدهیم تا وقتی که بوی خامی آن گرفته شده و کمی تغییر رنگ داده و قهوهای روشن شود.(نباید تیره شود چون شیره انگور آن را تیره میکند) سپس نصف روغن یا کره و زردچوبه را اضافه کرده و هم میزنیم و بعد از کمی تفتدادن یکباره شربت را به آرد اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا گلوله نشود بعد حرارت را کمکرده و در قابلمه را میگذاریم تا کاچی پخته و به روغن بیفتد و در نهایت آن را در ظرف مناسبی ریخته و باقی کره را روی آن ریخته و با پودر پسته، خلال بادام یا... به دلخواه تزیینکرده و موقع افطار یا سحر سرو میکنیم.
نکات آشپزی: اگر بهجای آرد معمولی از آرد نانوایی استفاده کنیم نتیجه کار بسیار بهتر خواهد شد.
مژده مظهری - روزنامه نگار / ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان