عطر و طعمی که در ذهن می‌ماند
فوت و فن تهیه سالاد پیازچه؛

عطر و طعمی که در ذهن می‌ماند

طرز تهیه مربای گل؛ طعمی فراموش‌نشدنی

یکی از خوشمزه‌ترین مرباها مربای گل است که به راحتی می‌توانید در خانه درست کنید.
کد خبر: ۱۳۱۵۹۹۴
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، یکی از خوشمزه‌ترین مرباها مربای گل است که به راحتی می‌توانید در خانه درست کنید.

مواد لازم برای تهیه مربای گل محمدی:
گل (محمدی، رز): ۱۰۰ گرمشکر: ۲۰۰ گرمآب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت مربای گل محمدی:
۱. گلبرگ‌ها را از گل جدا کنید و خوب بشویید. بعد در آبکش یا هر جای دیگری پهن کنید تا خشک شود.
۲. پس از خشک شدن کامل، مقداری از آن را در یک شیشه تمیز و خشک بریزد و کمی شکر رویش بپاشید این لایه را تکرار کنید تا شیشه پر شود.
۳. بعد در شیشه را محکم ببندید و برای یک هفته در پشت پنجره مقابل نور خورشید قرار بدهید.
۴. در طول این هفته مربا در اثر نور خورشید خود به خود رسیده و جا می افتد.
۵. بعد از اینکه از درست شدن مربا مطمئن شدید مقدار آبلیموی گفته شده برای این حجم از گلبرگ‌ها داخل شیشه بریزید و شیشه را بشویید و در جای خنک نگهداری کنید.
فوت و فن‌ها:
- گلاب را قبل از مصرف حتما بچشید تا تلخ نباشد.
- برای اینکه مطمئن شوید شیره مربا به غلظت مناسب رسید باید مقداری از آن را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود؛ بعد اگر غلظتیش مانند عسل بود یعنی غلظت شهد کافیست.
- حتما برای تهیه مربای گل سرخ از گلبرگ های رنگ صورتی استفاده کنید.
- برای زیبایی و خوش رنگ شدن رنگ مربا داخل آن چند قطره رنگ خوراکی قرمز بریزید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها