بازداشت فرمانده یک هسته تروریستی در بغداد

نیروهای عراقی فرمانده یک هسته تروریستی را در بغداد دستگیر کردند که مسئول ربودن و کشتار شماری زیادی از عراقی ها است.
کد خبر: ۱۳۵۸۱۳

به گزارش خبرگزاری فرانسه ، ارتش امریکا امروز چهار شنبه در بیانیه ای اعلام کرد نیروهای ویژه عراقی با حمایت مشاوران امریکایی فرمانده این هسته تروریستی را بر اساس اطلاعات مردمی دستگیر کرده اند.
این بیانیه افزود، فرد دستگیر شده به فرماندهی یک هسته فعال در ربودن افراد در بغداد متهم است که اعضای آن شماری را نیز کشته اند. وی همچنین به ربودن یک دانشمند هسته ای و کشتن رئیس اداره تابعیت و اقامت و معاون او متهم است.
تعدادی از افراد مسلح سرتیپ عبد الله حمود شحاده رئیس اداره تابعیت و اقامت را ژوئیه سال 2006 میلادی در محله الشعب در شمال شرقی بغداد ربودند و جسد او یک روز پس از ربوده شدنش پیدا شد. همچنین افراد مسلح معاون او را مدتی بعد در بغداد کشتند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها